Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 13 de juny del 2012

El Vila-real tria Julio Velázquez com a nou entrenador per la temporada que ve

Velázquez ja havia sonat com a possible candidat a la
banqueta groga abans de la contractació de Preciado.
Finalment, i després d'uns dies més en què van sonar diversos rumors, l'elegit per ocupar el càrrec d'entrenador del primer equip és el fins ara entrenador del B, Julio Velázquez

Per sopresa. Així ha agafat a molts aficionats groguets l'anunci per part del club de l'elecció de Julio Velázquez com a nou entrenador del Vila-real per a la propera temporada.
 

Després de la desgraciada i tràgica mort de Manolo Preciado després que el Vila-real anunciara que era l'elegit per ocupar la banqueta groga, el club va guardar uns dies de silenci en senyal de dol, però calia seguir endavant i treballar per trobar un nou entrenador.
Durant aquests darrers dies s'havien sentit diversos noms. Alguns d'ells havien sonat ja, com els dels sud-americans Gorosito o Cagna, però semblava que altres opcions, com les de Paco Jémez o Martín Lasarte s'afegien a la llista. De tota manera, el jove entrenador castellà, que va arribar a l'entitat vila-realenca per entrenar el Vila-real C i que en la segona volta de la temporada passada va entrenar el B en segona divisió, també continuava com una de les possibles opcions.

El mateix dia que el Vila-real anunciava la contractació de Manolo Preciado, es comentava que Julio Velázquez estava a punt d'abandonar el club ja que ho tenia pràcticament fet per fitxar per l'Elx, però la tràgica mort de Preciado va fer que finalment no es duguera a terme aquesta operació i seguira a Vila-real.

Pel que sembla, cap de les opcions d'entrenadors nous li acabava de fer el pes al club i, per això, finalment han decidit confiar en Julio Velázquez, un jove entrenador de només 30 anys, nascut a Salamanca, que va arribar a Vila-real fa tot just un any, quan el club el contractava per fer-se càrrec del Vila-real C en tercera divisió, dirigint-lo durant 21 partits, fins que Molina va ser nomenat entrenador del primer equip. Llavors, el castellanolleonés passà a entrenar el B en segona, al qual va aconseguir traure de la zona de descens fins deixar-lo en la zona tranquil·la de la classificació, fent a més que l'equip retrobara el bon joc. Abans d'aplegar a la disciplina grogueta, Velázquez havia entrenat ja altres equips, com ara el Valladolid B o el Poli Ejido, entre d'altres.

Així doncs, Velázquez, que serà l'entrenador del primer equip, de moment per una temporada, es presentarà en roda de premsa el proper dilluns, a les 12.30, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

1 comentari:

  1. La mort de Preciado ha sigut una senyal, tindriem que haber confiat amb ell desde el principi.

    ResponElimina