Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 20 d’agost del 2012

Acompanya el Vila-real en el seu desplaçament a Sabadell!

Els aficionats groguets podran animar el seu equip a terres catalanes amb el desplaçament que l'Agrupació de Penyes ha organitzat per només 26 euros, incloent l'entrada i el trajecte en bus.

L'equip ens necessita més que mai: anem a Sabadell!
Una oportunitat quasi immillorable per estar al costat de l'equip és la que té l'afició grogueta per al proper dissabte. El Vila-real juga el seu segon compromís de la temporada a la Nova Creu Alta contra l'equip local, el Sabadell, a les set de la vesprada. Aprofitant que és un desplaçament relativament proper quant a distància i que és una bona data, dissabte i encara estiu, s'ha preparat un viatge per tots aquells que vulguen animar els de Velázquez en viu i en directe per tan sols 26 euros, incloent-hi l'entrada al partit i el desplaçament d'anada i tornada en autocar. Sens dubte, una bona presència d'aficionats groguets en les grades donaria encara més força i ànims a l'equip, en una temporada on la bona sintonia entre ambdós serà clau per aconseguir l'objectiu de l'ascens.
Per apuntar-se al desplaçament, cal anar al local de l'Agrupació de Penyes (correu electrònic: agrupaciodepenyes@hotmail.com), localitzada al carrer Riu Millars -al costat de les portes de tribuna de l'estadi- fins dijous, en horari de 18.30 a 21.00. D'altra banda, si es volen comprar entrades sense el desplaçament en bus, es poden adquirir al preu de 15 euros a la botiga oficial del club a partir de dimecres.
L'horari d'eixida dels autocars està programat per les 8.00 del matí, davant del restaurant Ca'l Dimoni, a l'avinguda Europa.

L'equip ens necessita més que mai: fem-nos sentir a la Nova Creu Alta!

2 comentaris: