Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 17 d’agost del 2012

LA PRÈVIA. Vila-real - Castilla: Cal guanyar per començar amb confiança

Contra el Llevant l'equip va oferir un bon joc.
Aquesta nit haurà de fer el mateix si vol superar el Castilla
Ha arribat l'hora de la veritat per als de Julio Velázquez. Després d'una pretemporada moguda, amb molts moviments al club i on poc a poc s'ha anat recobrant l'ànim i l'optimisme, sobretot després de les noves incorporacions i dels bons resultats als darrers partits de preparació, arriba el primer partit de lliga en aquesta nova etapa del Vila-real a segona divisió, una etapa que esperem que passe al més aviat possible. Davant, els groguets es trobaran ni més ni menys que el Reial Madrid Castilla, un filial que acaba d'ascendir a segona divisió i que, de ben segur, no posarà les coses gens fàcils. Els blancs van fer un gran play-off d'ascens, sent molt superiors als seus rivals, i tenen jugadors de molta qualitat que, a més, s'espera que plantegen un futbol més de tu a tu que el que podrien oferir altres equips de la categoria de plata, pel que es pot veure un partit molt interessant.
Ara, el Vila-real ha d'eixir conscient de la importància d'aquest partit, ja que una victòria davant la seua afició en el partit d'estrena de la temporada donaria molta tranquil·litat i confiança per afrontar els següents partits. Els groguets, amb una combinació de jugadors joves però amb qualitat provinents del filial, i de veterans, tant les noves incorporacions -com el suec Mellberg i l'argentí Cavenaghi- com els que ja estaven la temporada passada, saben el que es juguen i no voldran defraudar.
Julio Velázquez ja s'ha trobat amb diverses dificultats per conformar la primera convocatòria d'un partit oficial aquesta temporada, sobretot a causa de les lesions. L'italoamericà Giusseppe Rossi -al qual encara li queden diversos mesos de recuperació-, el català Gerard Bordàs, l'artanenc Bruno Soriano i el jove central mallorquí Truyols, que ha caigut de la convocatòria a última hora per culpa d'unes molèsties, no seran de la partida, juntament amb el paraguaià Hernán Pérez, que ha estat amb la seua selecció tota la setmana i arribava a Vila-real hui mateix.
Així doncs, una possible alineació seria la formada per Juan Carlos sota els pals (encara que Mariño també té les seues opcions), Javi Venta i Jaume Costa o Joan Oriol als laterals i Musacchio i Mellberg al centre de la defensa; amb Senna i Toribio al centre del camp seguits de Cani i Trigueros per les bandes i, finalment, Uche i Cavenaghi com a homes més avançats.
Al partit, que començarà a les 21:00 i serà retransmés en directe per Marca TV, s'espera que els aficionats groguets també posen de la seua part i animen l'equip per aconseguir els primers tres punts de la temporada, per exemple, donant una càlida benvinguda als jugadors quan salten al terreny de joc alçant bufandes i banderes per omplir de color les grades del coliseu groguet.

Convocatòria del Vila-real CF:
Porters: Mariño i Juan Carlos.
Defenses: Javi Venta, Mario, Musacchio, Mellberg, Truyols, Jaume Costa i Joan Oriol.
Migcampistes: Senna, Toribio, Pablo González, Cani, Trigueros i Moi Gómez.
Davanters: Uche, Cavenaghi i Gerard Moreno.

4 comentaris:

  1. Hi ha que començar amb bon peu, pero hi ha que tenir amb compte que encara faltaran 41 partits.
    Es important que guanyem avui, pero si se perd no anem a fer un drama.

    ResponElimina