Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 11 de març del 2013

Aniversari amb final feliç

Tot i disposar d'una gran quantitat d'ocasions, el Vila-real va haver de patir contra un Sporting que no va posar les coses fàcils i només Uche, en l'última jugada del partit, va fer que els tres punts es quedaren a casa

Victòria molt sofrida però merescuda la que va aconseguir el Vila-real en la visita del Sporting al Madrigal. Els de Marcelino van ser superiors als asturians en la major part de fases del partit, però les ganes dels visitants, que mai van llençar la tovallola i sobretot, la manca d'encert dels groguets en les nombroses ocasions de gol de què van disposar, van fer que la victòria no arribara fins a l'últim sospir del partit.
El Vila-real va tindre el control del partit durant tota la primera part i als cinc minuts ja havia tingut dues ocasions clares, mitjançant un xut d'Aquino, en un partit molt complet del mexicà, que va impactar en el lateral de la xarxa, i un xut d'Uche lleugerament desviat en un mà a mà amb el porter visitant. El Sporting, de tota manera, també ho intentava quan tenia l'ocasió, i Trejo, a l'eixida d'un córner, va donar un bon ensurt a l'afició grogueta en rematar fora per molt poc. Finalment, Uche, molt actiu durant tot el partit, va avançar els de Marcelino ja al minut 38, en enviar al fons de la xarxa i amb poc d'angle un baló rebut des de la defensa per obrir el marcador.
Després de l'empat del Sporting, el Vila-real va tindre diverses
ocasions però semblava que el gol de la victòria no volia arribar
En el segon temps, els asturians van eixir una mica més posats en el partit, i primer Sangoy, amb un cop de cap que no va eixir massa lluny de la porteria de Juan Carlos, i després Bilic, que no va arribar per poc a un centre ras que es va passejar per davant de la línia de gol, van poder empatar. Després d'uns minuts de dubtes en el Vila-real, els groguets van reprendre el control del joc i van tornar les ocasions. Jonathan per dues ocasions, primer en un mà a mà que va salvar Cuéllar i després amb un xut massa alt quan ho tenia tot a favor, i Uche, amb un remat massa desviat després d'una passada del mateix Jonathan, van poder augmentar la distància en diverses ocasions, però just després, en un contracop, el Sporting empatava mitjançant un xut ras de Sangoy davant de l'eixida de Juan Carlos.
El gol d'Uche en temps afegit es va celebrar amb molta eufòria
A partir d'aquest moment i fins al final del partit, el Vila-real va rondar l'àrea constantment i va tindre diverses ocasions com per tornar a posar-se per davant en el marcador. Les ocasions van estar en els peus de Perbet, que havia entrat substituint Pereira, en els d'Uche o els d'Aquino, amb un xut del mexicà al travesser. El Sporting, per la seua banda, es defenia i ho intentava a la contra. Ja en temps afegit, Uche va desviar un centre al qual no va arribar Bruno per centímetres i el baló es va perdre just al costat del pal de la porteria que defenia Cuéllar. Quan tot semblava indicar que el Vila-real no podria passar de l'empat i no podria aprofitar la derrota de l'Almeria per retallar-li punts, va aparèixer Uche, en l'última jugada, per rebre el baló en la frontal, endinsar-se en l'àrea i, finalment, marcar el merescut segon gol del Vila-real. L'eufòria i l'alegria es desfermaren al Madrigal.
Així doncs, els groguets van poder celebrar el dia en què el club complia 90 anys amb una victòria, i es posen a tan sols cinc punts de la segona plaça.

Fitxa tècnica:
29a jornada de la Liga Adelante (2a divisió). Temporada 2012/2013.
El Madrigal, uns 10.000 espectadors.

Vila-real: Juan Carlos; Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Farinós (Senna, 59'), Bruno, Aquino, Moi Gómez (Hernán Pérez, 66'); Jonathan Pereira (Perbet, 72') i Uche.
Sporting: Cuéllar; Luis Hernández, Iván Hernández, Bernardo, Canella; Bustos, Nacho Cases, Jara (Carmona, 46'), Trejo; Bilic (David, 75') i Sangoy (Guerrero, 83').

Gols: 1-0 (38') Uche. 1-1 (66') Sangoy. 2-1 (92') Uche.

Àrbitre: Arcediano Monescillo (c. castellanomanxec ). Targetes grogues: Jaume Costa, Jonathan Pereira / Cases, Bernardo i Trejo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada