Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 16 de març del 2013

LA PRÈVIA. Osca - Vila-real: A per la tercera victòria consecutiva

El Vila-real haurà de fer-ho molt millor que en el
partit de la primera volta, on només va empatar a un,
si vol tornar amb els tres punts. // Foto: as.com
El Vila-real buscarà, en el partit que afronta aquesta vesprada a les 20h a l'estadi de El Alcoraz, una victòria que, en cas de sumar-la, seria la tercera consecutiva, cosa que no ha aconseguit en el que va de temporada, i que li permetria, com a mínim, seguir prop de les places d'ascens directe o fins i tot retallar-hi punts, si els rivals directes fallen.
Davant, però, tindrà l'Osca, que anirà a per la victòria amb les mateixes ganes i necessitat que els groguets encara que per un objectiu ben diferent, ja que els aragonesos es troben immersos en la zona de descens i a més, vénen d'una ratxa de resultats negatius. Per això, necessiten els tres punts per poder respirar un poc i trobar el camí per eixir d'aquests darrers llocs de la classificació. A més, els groguets hauran de tindre la lliçó apresa i tindre en compte que, tot i que l'Osca és, sobre el paper, un equip d'una qualitat inferior, sobre el camp tot està molt igualat i cal demostrar eixa superioritat. En el partit de la primera volta, no va ser així, i fruit d'això, el Vila-real només va poder sumar un punt després de l'empat a un amb què va acabar el partit.
Marcelino té clar que el Vila-real no pot deixar escapar molts més punts si l'equip vol aspirar a l'ascens directe, i per això, durant la setmana, ha dit que a partir d'ara, cal jugar cada partit com si fóra una final. Pel que fa a la convocatòria, el tècnic asturià no podrà comptar amb Cani, que segueix lesionat, ni tampoc amb Senna i Juanma que pateixen diverses molèsties que no els permeten estar en les condicions òptimes per afrontar el partit. A més, Truyols i Venta, es queden fora, una setmana més, per decisió tècnica.
El partit, que començarà a les 20.00, no es podrà seguir en directe per Teledeporte com en un principi estava anunciat, ja que el canal de Televisió Espanyola va decidir anit, a última hora, que l'oferiria en diferit per retransmetre en directe el torneig d'Indian Wells, decisió que ha indignat molt els aficionats groguets.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Mariño.
Defenses: Mario, Jaume Costa, Joan Oriol, Mellberg, Dorado, Musacchio.
Migcampistes: Bruno, Farinós, Canteros, Moi Gómez, Aquino, Trigueros, Hernán Pérez.
Davanters: Jonathan Pereira, Uche i Perbet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada