Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 10 de març del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Sporting: A celebrar l'aniversari amb una victòria necessària

El partit de la primera volta va acabar amb una derrota injusta
per 2-0. Demà, els groguets, han de fer tot el possible perquè
els tres punts es queden a casa. / Foto: elcomercio.es
Hui, 10 de març, el Vila-real compleix ni més ni menys que 90 anys. I quina millor manera de celebrar aquest aniversari que amb una victòria davant de l'afició grogueta en un partit tan important com el que els de Marcelino afronten contra el Sporting de Gijón.
Els groguets tenen una ocasió immillorable per posar-se a tan sols cinc punts de l'Almeria, que marca les places d'ascens directe, després de la derrota dels andalusos contra Las Palmas que, això sí, deixa momentàniament els canaris novament per davant del Vila-real. Per fer-ho, però, els de Marcelino hauran d'imposar-se al Sporting. Els asturians estan fent una temporada per baix de les expectacions que hi havia en ells, encara que durant les darreres setmanes han obtingut bons resultats contra equips de la zona alta, cosa que els ha donat molta moral i deixa veure que encara no donen res per perdut. A més, són un equip fort fora del seu estadi, on no perden des del mes de novembre i, per tant, tot i que la victòria és necessària per als groguets, de ben segur que no ho tindran gens fàcil.
Encara així, la victòria a domicili contra el Còrdova de diumenge passat també ha animat el Vila-real, que vol per fi encadenar una ratxa de diverses victòries seguides i té l'obligació de fer-ho ja, perquè cada vegada li queda menys temps.
Marcelino podrà comptar, després de diverses setmanes de baixa per pubàlgia, amb el paraguaià Hernán Pérez, i també el capità, Marcos Senna, torna a la convocatòria després de superar les molèsties que havia arrossegat. D'altra banda, Cani segueix lesionat i no ha pogut entrar en la llista, com tampoc ho han fet Javi Venta, Truyols, Canteros o Gerard Moreno.
En definitiva, un partit, el Vila-real-Sporting, amb molts al·licients i que els aficionats groguets podran seguir al Madrigal a partir de les 12 del migdia. Una victòria grogueta, sens dubte, seria el millor regal per al 90é aniversari.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Mariño.
Defenses: Mario, Jaume Costa, Joan Oriol, Mellberg, Musacchio i Dorado.
Migcampistes: Bruno, Senna, Farinós, Moi Gómez, Aquino, Trigueros i Hernán Pérez.
Davanters: Uche, Perbet i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada