Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 31 de març del 2013

LA PRÈVIA. Mirandés - Vila-real: Batalla en un camp difícil

El Vila-real haurà de lluitar de valent si vol guanyar els tres punts que estaran en joc en el partit que juga aquesta vesprada, a les 17.00, a Anduva, el camp del Mirandés, un camp del qual els groguets comparteixen records bons i dolents. Bons per part dels jugadors que el 2007 formaven part de la disciplina del Vila-real B, ja que a Anduva el filial groguet va aconseguir l'ascens de 3a a 2a B, i dolents perquè la temporada passada, enmig de la ratxa nefasta de joc i resultats per la qual passava l'equip, el Vila-real només va aconseguir empatar a Miranda en una eliminatòria de la Copa del Rei, i després, al Madrigal, els castellans guanyarien el partit i l'eliminatòria.
Al Madrigal, el Vila-real es va imposar amb comoditat
per 2-0. Segurament, a Anduva, haurà de lluitar molt
si vol endur-se els tres punts.
Hui, però, les circumstàncies són totalment diferents. El partit no és de play-off d'ascens ni de Copa, sinó de lliga en segona divisió, i els dos equips necessiten els tres punts. Això sí, per circumstàncies ben diferents. Els locals, per allunyar-se de la zona de descens, i els de Marcelino, per seguir endavant en el seu objectiu d'assolir la segona plaça, per aconseguir l'ascens directe.
El tècnic asturià del Vila-real ha afirmat que d'ara fins al final de la temporada, cada partit és una final, i l'equip els afrontarà sent conscient d'això. A Anduva, però, els groguets hauran de superar una batalla dura si es volen endur els tres punts. Marcelino no podrà comptar amb Hernán Pérez, a causa de la recuperació per la qual ha de passar després de l'operació al maluc, ni amb Farinós, amb molèsties masculars al taló. Tampoc han entrat en la convocatòria Javi Venta, Truyols, Joan Oriol ni Moi Gómez. Per contra, els que sí que hi han entrat són Bruno i Manu Trigueros, absents el darrer partit, i també el mexicà Javier Aquino, que ha tornat de la concentració amb la seua selecció amb molèsties però sembla que finalment, sí que estarà disponible per a jugar minuts.
El partit, que comença a les 17.00 i es podrà seguir en directe per Marca TV, comptarà amb l'arbitratge del canari Trujillo Suárez.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Mariño.
Defenses: Mario, Jaume Costa, Dorado, Mellberg i Musacchio.
Migcampistes: Senna, Bruno, Canteros, Cani, Aquino, Trigueros i Juanma.
Davanters: Uche, Perbet, Jonathan Pereira i Gerard Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada