Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 25 de març del 2013

Un empat que frena la ratxa

El Vila-real no va estar fi en atac, sobretot en la primera part,
i li va costar crear ocasions de gol clare
El Vila-real no va oferir la seua millor versió contra el Recreativo i només va poder sumar un punt a casa contra l'equip andalús (1-1)

Els de Marcelino no van poder sumar la quarta victòria consecutiva amb la visita del Recreativo de Huelva al Madrigal. Els groguets no van estar massa fins durant tot el partit, els va costar trenar bones jugades d'atac i se'ls va notar poc còmodes sobre el terreny de joc en moltes fases del partit. Tampoc és que els jugadors de l'equip que entrena Sergi Barjuan feren un gran partit, però van saber jugar de manera que el Vila-real no se sentira còmode i van dur perill a la porteria que defenia Juan Carlos en moments puntuals.
Un gol d'Uche anulat correctament en aprofitar un rebuig del porter després d'un xut des de la frontal, i un centre xut, també del davanter nigerià, massa desviat, quan probablement la millor opció haguera
El Madrigal va presentar una de les millors entrades de la
temporada, però no es va poder gaudir d'una victòria
estat ul centre a Perbet, que estava en una bona posició per a rematar, van ser probablement les jugades d'atac més clares dels groguets en la primera part. Per part dels visitants, tot i que no van estar massa actius en atac, un error de Farinós en una passada a Juan Carlos que va quedar massa curta i que va interceptar Chuli, però que, per sort, va rematar contra la base del pal, va estar a punt de significar el zero a un. Un zero a un que els andalusos sí que van aconseguir quan només s'havien jugat dos minuts de la segona part, en una jugada semblant: de nou Farinós, que clarament no va tindre el seu millor dia, va fer una passada dolenta que va interceptar Chuli i que va veure un company en bona posició, i després de fer-li una bona passada, Berrocal va enviar el baló al fons de la xarxa davant de l'eixida de Juan Carlos. Els groguets tenien tota la segona part per davant per poder remuntar el gol en contra, però en certa manera, i tot i que van disposar de la possessió del baló i que rondaven l'àrea del Recre constantment, no van acabar de tindre la confiança ni la claredat en atac necessàries, que sí que havien tingut altres dies, com per guanyar el partit. A més, els andalusos van disposar d'un parell de contraatacs amb què hagueren pogut quasi sentenciar el partit si no haguera estat per les bones intervencions de Juan Carlos. Els de Marcelino ho intentaven, però sense encert. També hi va haver lloc, una jornada més, per a la polèmica, ja que els groguets van reclamar un penal, i també l'expulsió d'un rival per una falta a Perbet quan el francés encarava sent l'últim home, però l'àrbitre no va voler saber res en cap de les accions polèmiques.
Finalment, quan semblava que el Vila-real tornaria a conèixer la derrota diverses jornades després, va aparèixer el jove davanter del filial, Gerard Moreno, per salvar un punt en enviar el baló al fons de la xarxa amb un cop de cap després d'un centre de Juanma des de la banda dreta.
Amb aquest empat, els groguets segueixen pràcticament en la mateixa situació en què estaven abans de jugar-se la jornada, a quatre punts de l'ascens directe.

Fitxa tècnica:
31a jornada de la Liga Adelante (2a divisió). Temporada 2012/2013.
El Madrigal, 11.000 espectadors.

Vila-real: Juan Carlos; Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Senna, Farinós (Cani, 53'), Moi Gómez (Juanma, 62'); Jonathan Pereira, Perbet (Gerard Moreno, 74') i Uche.
Recreativo: Cabrero; Cifu, Zamora, Morcillo, Ruymán; Montoro (Matamala, 58'), Dimas, Valle (Riolfo, 72'), Arana (Vega, 78'); Berrocal i Chuli.

Gols: 0-1 (47') Berrocal. 1-1 (87') Gerard Moreno.

Àrbitre: Ocón Arraiz (c. riojà). Targetes grogues: Jaume Costa / Montoro, Valle, Arana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada