Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 24 de març del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Recreativo: Obligats a seguir guanyant

El Recreativo arriba en hores baixes, però els groguets
hauran de tindre en compte el partit de la primera volta,
on els andalusos es van imposar amb claredat,
per no caure en cap tipus de confiances.
Foto: vavel.com
Els de davant no afluixen, i aleshores, el Vila-real tampoc pot fer-ho. En el partit que l'enfronta hui, a les 19.00, contra el Recreativo de Huelva, els groguets no poden deixar escapar ni un punt del Madrigal.
L'equip que entrena Marcelino està en una bona ratxa de resultats, com així ho indiquen les tres victòries consecutives que ha sumat les tres darreres setmanes, però si es vol arribar a les places d'ascens directe, no hi ha prou amb tres victòries, cal seguir guanyant setmana rere setmana. El Girona, un dels rivals directes del submarí, segueix sense fallar, com demostra la condundent victòria que va signar ahir, de local, contra el Mirandés. Evidentment, que fallaren els rivals directes, com el Girona, l'Alcorcón o l'Almeria, o també Las Palmas, que es troba només dos punts per baix dels groguets, seria més que positiu, però com insisteix Marcelino i els jugadors, l'equip s'ha de concentrar en guanyar els seus partits. Hui arriba a Vila-real el Recreativo, un equip que fa unes quantes jornades estava prop de les places de play-off i lluitant per entrar-hi, però que ha entrat en una dinàmica negativa de derrotes en les darreres jornades que l'han allunyant bastant de les primeres places de la classificació. Encara així, els groguets no s'hauran de confiar, ja que l'equip andalús ha demostrat igualment que té un bon equip, que és competitiu i que pot sorprendre en qualsevol moment, com va ser el cas del partit de la primera volta que l'equip que en aquell moment, encara entrenava Julio Velázquez, va perdre com a visitant per 2-0 contra els andalusos.
Fins a cinc baixes té el Vila-real per a aquest partit, com és el cas de Trigueros i Bruno, sancionats; Hernán Pérez, que ha passat per quiròfan fa pocs dies per una intervenció al maluc i serà baixa durant dos o tres mesos, cosa que el podria deixar fora del terreny de joc pràcticament durant la resta de la temporada; i Aquino i Diego Mariño, que es troben convocats amb les seues seleccions. Javi Venta i Truyols tampoc han entrat en la convocatòria, però en aquest cas, com sol ser habitual, per decisió tècnica. Per contra, Cani, Senna i Juanma, que havien arrossegat molèsties durant les darreres setmanes, ja estan disponibles i han entrat en la llista, com també ho ha fet Gerard Moreno, el jove davanter del filial, i Aitor Fernández, per suplir la baixa de Mariño.
Amb totes les baixes, Marcelino pot tindre dubtes a l'hora d'elegir els jugadors que eixiran de titulars al centre del camp, i no es descarta l'opció de jugar amb tres migcampistes i donar entrada als tres davanters habituals, Perbet, Uche i Jonathan, amb el gallec jugant d'extrem.
El partit, que començarà a les 19.00, comptarà amb l'arbitratge del riojà Ocón Arraiz.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Aitor Fernández.
Defenses: Mario, Dorado, Musacchio, Mellberg, Jaume Costa i Joan Oriol.
Migcampistes: Senna, Farinós, Canteros, Moi Gómez, Cani i Juanma.
Davanters: Uche, Perbet, Jonathan Pereira i Gerard Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada