Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 8 d’abril del 2013

El Vila-real posa la directa cap a l'ascens directe

Després d'aconseguir la segona golejada consecutiva, aquesta vegada per 6-1 contra el Numància, els groguets van demostrar que estan en un gran moment de forma i estan ja a només un punt de la segona plaça

En acabar la primera volta, molt pocs aficionats groguets hagueren apostat a que, a nou jornades perquè acabe la lliga, el Vila-real estaria tan sols a un punt de la zona d'ascens directe, ni tampoc a que l'equip seria capaç de marcar onze gols en dues jornades, però aquesta és la situació actual dels de Marcelino.
Contra el Numància, l'encert de cara a porta va ser clau, ja que abans del quart d'hora de partit, el Vila-real ja guanyava per dos gols a zero amb dianes de Perbet, aprofitant un xut de Cani que va quedar curt, i de l'argentí Canteros, rematant al fons de la xarxa una passada de Gerard Moreno des de la banda esquerra. Tot i que els groguets, amb aquest resultat, van controlar tot el primer temps amb comoditat i seguien apropant-se a la porteria rival, van ser els sorians els que, aprofitant una de les poques ocasions que van tenir en la primera part, marcaren el dos a u amb un gol de Pedro Martín a cinc minuts del descans, resultat que deixava tot per decidir en la segona part.
Però només dos van ser els minuts que van tardar els groguets en tornar a augmentar la distància en el marcador ja en el segon temps, després que Gerard Moreno rebera un baló en llarg fora de l'àrea, s'hi endinsara i marcara el tercer per al Vila-real amb un xut molt ben col·locat a la base del pal. Amb l'avantatge de dos gols en el marcador, l'equip que entrena Marcelino es va relaxar i va deixar que el Numància tinguera més control del baló, però tot i que s'aproparen en diverses ocasions a l'àrea de Juan Carlos, no van disposar d'ocasions que realment feren perillar la victòria grogueta. A un quart d'hora del final, el Vila-real va posar la directa per, si quedava algun dubte, sentenciar el marcador, amb ni més ni menys que tres gols més. El primer d'ells, i quart en el compte groguet, el va aconseguir el francés Perbet, en
transformar un penal després d'unes mans d'un defensa visitant dins de l'àrea. Set minuts més tard, va ser el nigerià Uche el que va tampoc va voler faltar a la seua cita amb el gol en rematar al fons de la xarxa una passada de Jonathan Pereira que, a l'igual que Uche, havia entrat en el terreny de joc en la segona part. Quan semblava que el partit acabaria amb el mateix resultat que s'havia aconseguit a Miranda la setmana anterior, Mario va fer una internada en l'àrea que va acabar amb una passada que el defensa del Numància Regalón va enviar dintre de la seua pròpia porteria.
Així doncs, una golejada per sis gols a un que evidencia el gran moment de forma dels groguets i que, després de la derrota d'un rival directe, com és l'Alcorcón, fa que el Vila-real acabe la jornada tercer, igualat a punts amb el Girona, i a tan sols un punt de l'Almeria, que és el que, ara mateix, ocupa la tan desitjada segona plaça de la classificació.

Fitxa tècnica:
33a jornada de la Liga Adelante (2a divisió). Temporada 2012/2013.
El Madrigal, 10.500 espectadors.

Vila-real: Juan Carlos; Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Canteros (Senna, 57'), Bruno, Cani, Aquino; Perbet (Jonathan Pereira, 79') i Gerard Moreno (Uche, 63').
Numància: Herrerín; Malón, Regalón, Juanma, Ripa; Nagore, Sunny (Bedoya, 45'), Julio Álvarez, Cedrick (Lago Junior, 77'); Natalio i Pedro Martín (Del Pino, 72').

Gols: 1-0 (10') Perbet. 2-0 (12') Canteros. 2-1 (39') Pedro Martín. 3-1 (47') Gerard Moreno. 4-1 (79') Perbet, de penal. 5-1 (86') Uche. 6-1 (89') Regalón, en pròpia porta.

Àrbitre: Arias López (c. càntabre). Targetes grogues: Bruno, Dorado, Perbet, Gerard / Sunny, Juanma, Julio Álvarez, Regalón.

1 comentari: