Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 13 d’abril del 2013

LA PRÈVIA. R. Múrcia - Vila-real: A abordar les places d'ascens directe

Tot i que els locals no passen per un bon moment, els groguets
no es poden confiar si volen tornar de Múrcia amb els tres
punts. // Foto: motivagoal.com
El Vila-real afronta aquest diumenge, en horari matinal (12.00), a la Nueva Condomina de Múrcia, el partit corresponent a la jornada número 34 de la lliga en segona divisió i que l'enfrontarà a l'equip local, el Reial Múrcia. Ambdós equips es juguen molt i aniran, sens dubte, a pels tres punts, però per objectius ben diferents. El Vila-real, que està en una molt bona ratxa de resultats i també oferint un bon joc, està a només dos punts de la zona d'ascens directe després dels resultats dels partits que els seus rivals directes ja han jugat aquesta jornada i, si guanyara, acabaria el cap de setmana ocupant la segona plaça de la classificació. Els locals, en canvi, es troben en una situació delicada, ja que tot i que tenen els mateixos punts que el primer equip que no està en descens, ocupen ara mateix la 19a posició en la classificació i no guanyen des de principis del mes de març.
Els groguets, per tant, estan davant d'una ocasió immillorable per tornar a les posicions d'ascens directe, que no ocupen des de fa mesos, però no s'hauran de confiar. Ni l'eufòria col·lectiva que es respira a Vila-real després de les dues darreres victòries, ambdues per golejada, ni el mal molment esportiu de l'equip murcià han de fer que l'equip es confie davant d'aquest partit, en què haurà de lluitar com el que més si vol tornar a casa amb els tres punts. Això sí, l'afició grogueta els donarà en tot moment el seu alè i suport des de la grada, i és que al voltant d'uns 2.600 aficionats del Vila-real viatjaran a Múrcia per acompanyar l'equip en aquest moment tan crucial de la temporada.
En el plànol purament esportiu, Marcelino no podrà comptar, una setmana més, ni amb Hernán Pérez, com ja se sap, a causa de la recuperació de l'operació a què es va sotmetre fa unes setmanes, ni amb Farinós ni Mellberg, que segueixen amb molèsties. A més, un altre jugador s'ha sumat a la llista de lesionats: es tracta de Jonathan Pereira, que estarà tres setmanes de baixa després que li trencaren dues costelles en el partit de diumenge passat contra el Numància. Joan Oriol i Truyols, per decisió tècnica, no han entrat tampoc en la convocatòria, i en canvi, sí que hi ha entrat Javi Venta.
El partit, per al qual s'esperen unes temperatures més aviat altes i un bon oratge, comptarà amb l'arbitratge del castellà-manxec Pino Zamorano.

Convocatòria completa:
Porters: Juan Carlos i Mariño.
Defenses: Javi Venta, Mario, Musacchio, Dorado i Jaume Costa.
Migcampistes: Bruno, Senna, Canteros, Moi Gómez, Manu Trigueros, Aquino, Juanma i Cani.
Davanters: Perbet, Uche i Gerard Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada