Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 21 d’abril del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Racing: Un assalt més en la lluita per l'ascens

En el partit de la primera volta, el Vila-real es va imposar amb
claredat per 0-3 al Sardinero. Hui, la victòria també és més que
necessària. // Foto: aquiconfidencial.es
El Vila-real no pot baixar la guàrdia ni en un sol partit dels que li queden d'ara fins al final de temporada. I és que, encara que siga un tòpic, com ja comentàvem durant la setmana, cada cap de setmana a partir d'ara, més que simples partits, el Vila-real juga finals.
Igual que la setmana passada contra el Múrcia, el rival de hui, el Racing de Santander, es juga la vida també, però per un objectiu oposat en la classificació com és el de salvar la categoria.
El partit no té pinta de ser fàcil per als groguets: el fet que els visitants també es juguen molt, i les victòries de rivals directes del Vila-real per l'ascens com el Girona, Las Palmas i l'Alcorcón, posaran encara més pressió als homes de Marcelino, que hauran de guanyar, però, si no volen despenjar-se de la lluita per la segona plaça. Cap d'aquests factots és excusa per no anar a pels tres punts des del primer minut del partit.
L'equip groguet compta amb moltes baixes per al partit de hui, com són la de Jaume Costa per acumulació de targetes i, per lesió, les d'Hernán Pérez, Mellberg, Farinós, Jonathan Pereira, Aquino i Dorado, aquest darrer, per una distensió en el bíceps femoral de la cama dreta ahir, a última hora. Per tant, Marcelino ha hagut de fer malabarismes per conformar la convocatòria, convocant a dos centrals poc habituals en les llistes, com és el cas del jove central del filial, Íñiguez, i el central mallorquí Truyols, que no juga des de la primera volta. Algú dels dos haurà de ser titular en el centre de la defensa, acompanyant Musacchio, per cobrir la baixa de Dorado. Joan Oriol tornarà a la titularitat al lateral esquerre després de diversos partits a la banqueta o fins i tot fora de la convocatòria, per suplir Jaume Costa. Queda l'incògnita de quin centre del camp alinearà Marcelino per cobrir la baixa del mexicà Aquino i quins dos davanters ocuparan les places d'atac. També sorprén l'entrada d'Aitor Fernández com a porter suplent en detriment de Mariño.
El partit, que començarà a les 19.00, comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Melero López.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Aitor Fernández.
Defenses: Javi Venta, Mario, Musacchio, Íñiguez, Truyols, Joan Oriol.
Migcampistes: Bruno, Marcos Senna, Canteros, Moi Gómez, Cani, Juanma, Manu Trigueros.
Davanters: Uche, Perbet i Gerard Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada