Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 1 de juny del 2013

LA PRÈVIA. Barcelona B - Vila-real: El Mini Estadi serà groguet

Si els quasi 3.000 aficionats que es van desplaçar a Múrcia
semblava una gran xifra, demà, amb més del triple,
dues terceres parts del Mini Estadi seran groguetes

Ja quasi arriba el final de la temporada i el Vila-real, després d'haver estat fins i tot fora de les places de play-off a mitjan temporada, depén d'ell mateix per pujar directament a falta de dues jornades. Per tant, si guanya els dos partits que li queden, serà nou equip de primera divisió, independentment dels resultats dels altres equips que tenen opcions.
Aquest diumenge, els groguets tenen la primera de les dues batalles per assolir el seu objectiu, i serà a Barcelona, al Mini Estadi, contra el filial blaugrana. Un Mini Estadi que pràcticament serà un xicotet Madrigal, ja que l'afició groga es desplaçarà de manera massiva per donar suport al seu equip: més de 170 autobusos viatjaran des de Vila-real fins a Barcelona per fer costat al submarí groguet, el que sumat a altres entrades que s'han venut per separat, es traduirà en la presència de pràcticament 10.000 groguets al Mini Estadi, cosa que significa que els aficionats del submarí ocuparan dues terceres parts de la capacitat de l'estadi.
Pel que fa a la part purament esportiva, Marcelino, que no podra asseure's a la banqueta després de l'expulsió de dilluns passat en el partit contra el Xerez, compta amb diverses baixes destacades, com ara la de Canteros, sancionat en veure una roja directa contra els andalusos, i la d'Aquino, que ja està concentrat amb la selecció mexicana i va jugar els seus darrers minuts de la temporada com a groguet dilluns passat. Com a alternatives, el tècnic asturià podria posar Manu Trigueros al costat de Bruno al doble pivot, i Moi Gómez per la banda per substituir Aquino, o bé donar-li entrada a Marcos Senna i deixar Trigueros a la banda. Aquestes incògnites es resoldran poc abans del partit. De tota manera, els onze que isquen de titulars al terreny de joc, saben el que es juga l'equip: una victòria deixaria l'ascens encara més a prop, però no seria encara definitiu: la darrera jornada contra l'Almeria al Madrigal serà la que dictarà sentència.
Pel que fa a l'animació, es demana a tots els seguidors groguets que seran demà a Barcelona, que seguisquen aquestes "regles" per fer un ambient encara millor:
1) Anar tots de groc.
2) Alçar les bufandes i banderes a l'eixida de l'equip al terreny de joc.
3) I també, a l'eixida dels jugadors, cantar l'himne del Vila-real.
El partit, que començarà a les 18.00, comptarà amb l'arbitratge de l'aragonés Jaime Latre.

Convocatòria completa:
Porters: Juan Carlos i Mariño.
Defenses: Mario, Javi Venta, Joan Oriol, Jaume Costa, Musacchio, Mellberg, Íñiguez.
Migcampistes: Bruno, Senna, Manu Trigueros, Moi Gómez, Cani.
Davanters: Uche, Perbet, Gerard Moreno i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada