Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 8 de juny del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Almeria: La gran final

Amb totes les entrades venudes des del primer dia,
El Madrigal presentarà el seu millor aspecte per intentar
aconseguir l'ascens directe
Per fi està ací. Ha arribat el gran dia per al Vila-real. Després d'una temporada complicada, amb alts i baixos, amb moments en què fins i tot el play-off d'ascens semblava complicat i amb decepcions, però amb altres moments d'alegria i d'il·lusió per una remuntada, el submarí groc arriba a l'última jornada depenent unícament d'ell mateix per aconseguir l'ascens directe a primera divisió. I és que si l'equip que entrena Marcelino aconsegueix una victòria o fins i tot un empat en el partit que l'enfronta aquesta vesprada a l'Almeria, amb qui està empatat a punts, els groguets serien nou equip de primera divisió.
Malgrat tot, els nervis estan a flor de pell. En una temporada tan complicada com la que s'ha viscut i amb alguns precedents no massa positius en casos semblants, la gran majoria dels aficionats creuen que el partit serà molt complicat, que l'Almeria ho donarà tot també i que es patirà fins al darrer moment. Això sí, esperem que amb final feliç.
En el partit de la primera volta a Almeria, els groguets van
empatar a un. Aquest mateix resultat seria suficient,
però Marcelino ha dit que l'equip no renunciarà
al seu joc i anirà en tot moment a guanyar el partit
Després de la important victòria per zero a tres a Barcelona i del gran suport que l'afició grogueta va donar a l'equip, jugadors i entrenador no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de donar les gràcies i elogiar el comportament dels aficionats. Aquesta nit, El Madrigal viurà una altra de les seues grans nits: de fet, les entrades es van acabar en poc més de sis hores. També els aficionats de l'Almeria han esgotat les entrades que tenien disponibles i uns 2.300 ocuparan la grada visitant del coliseu groguet.
Pel que fa a la part estrictament esportiva, el dubte durant la setmana s'ha centrat sobretot en Uche, que es va retirar lesionat diumenge passat al Mini Estadi i es dubtava de la seua participació en aquest darrer partit, però Marcelino va aclarir que el nigerià està bé i en condicions de poder jugar, cosa per la qual finalment ha entrat en la convocatòria. Una convocatòria de 19, en què han entrat homes poc habituals com ara el porter suplent Aitor Fernández, el central mallorquí Truyols o un dels reforços d'hivern que menys protagonisme ha tingut com és Juanma. La raó principal d'aquestes novetats són les diverses baixes que té l'equip, com les ja conegudes de Farinós, Dorado i Hernán Pérez, per lesió, a les que se sumen les d'Aquino, Mariño, Íñiguez i Moi Gómez, concentrats amb les seues seleccions.
El partit, que començarà a les 19.00, comptarà amb l'arbitratge del basc Vicandi Garrido.
Més que un partit, és la gran final. L'ascens depén de nosaltres. Equip i afició, tots a una: ENDAVANT VILA-REAL!

Convocatòria completa:
Porters: Juan Carlos i Aitor Fernández.
Defenses: Mario, Javi Venta, Joan Oriol, Jaume Costa, Musacchio, Mellberg i Truyols.
Migcampistes: Senna, Bruno, Canteros, Manu Trigueros, Cani i Juanma.
Davanters: Uche, Perbet, Jonathan Pereira i Gerard Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada