Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 26 d’agost del 2013

En Primera, segueixen les victòries

Cani fou un dels protagonistes de la nit amb el golàs
que va significar la victòria grogueta

Foto: Jose Jordan (AFP)
Després d'haver de remuntar novament un resultat en contra, igual que a Almeria, el Vila-real es va acabar imposant al Valladolid per dos gols a un i segueix amb la ratxa de victòries

Potser el joc no és, encara, el millor que pot oferir aquest equip. Però sis punts de sis en el retorn a Primera són unes xifres que qualsevol aficionat groguet hauria signat en la reestrena del submarí en la màxima categoria.
I això que, contra el Valladolid, les coses no van començar gens bé, ja que tres van ser només els minuts que va tardar l'equip castellà en posar-se per davant al marcador, després que Javi Guerra enviara el baló al fons de la porteria aprofitant una bona passada de Bergdich. Però, pràcticament, aquesta jugada que va significar el zero a u va ser tot el bagatge ofensiu de l'equip de Juan Ignacio Martínez en el primer temps. El Vila-real es va mostrar clarament superior durant tots els primers 45 minuts, tenint la possessió i rondant l'àrea constantment, encara que el que fallava era l'última passada, on semblava que faltaven idees. Finalment, però, es va fer justícia en el marcador quan, al minut 38, Alcatraz li feia una entrada a Jaume Costa dins de l'àrea que va acabar en un clar penal. Giovani dos Santos va ser l'encarregat de llançar-lo i de posar l'empat a un.
Ja en la segona part, els groguets van acusar l'esforç del primer temps i no van controlar el partit amb tanta claredat. A més, Giovani va haver d'abandonar el camp per unes molèsties, i Perbet va entrar per substituir-lo. Els minuts passaven i el partit era igualat, ja que ambdós equips s'apropaven a l'àrea rival però sense tampoc crear ocasions molt clares. Però el que té de bo aquest nou Vila-real és que, tot i no estar fent el seu millor joc, mai es rendeix, com ja va mostrar a Almeria. I al final va arribar el premi. Quan quedaven menys de deu minuts per al final del partit, Perbet va salvar un baló que havia estat a punt d'eixir per la línia de banda, va fer un bon control i li va fer una passada a Cani: l'aragonés va córrer decidit cap a l'àrea rival, i just abans d'entrar-hi, va enviar un xut preciós que va entrar per l'escaire de la porteria que defenia Mariño per posar per davant el seu equip i dur la bogeria a les grades del Madrigal. Un gran gol.
En els minuts restants, els groguets encara van poder augmentar l'avantatge en el marcador amb dues bones ocasions d'Aquino i Perbet, però ni el mexicà ni el francés van estar encertats. A la fi, però, els tres punts es van quedar a casa. El Vila-real demostra, per tant, que torna amb ganes a Primera Divisió: dues victòries en els dos primers partits ho diuen tot.

Fitxa tècnica:
2a jornada de lliga de la 1a divisió, temporada 2013/2014.
El Madrigal, 16.000 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Trigueros (Pina, 69'), Bruno, Cani, Aquino; Giovani (Pebet, 46') i Jonathan Pereira (Uche, 65').
Valladolid: Mariño; Rukavina, Marc Valiente, Heinz, Peña; Rubio, Rueda, Alcatraz (Omar, 56'), Óscar (Rama, 81'), Bergdich; Javi Guerra (Osorio, 74')

Gols: 0-1 (3') Javi Guerra. 1-1 (38') Giovani (p). 2-1 (83') Cani.


Àrbitre: Gil Manzano (c. extremeny). Targetes grogues: Dorado, Costa, Mario, Perbet / Valiente i Bergdich.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada