Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 24 d’agost del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Valladolid: La Primera torna al Madrigal

Pocs jugadors queden ja d'aquell Vila-real que es
va imposar per 3-1 al Valladolid en la temporada 09/10
Ja tocava. Dilluns passat, el Vila-real es reestrenava com a equip de Primera Divisió, i a més amb victòria, però ho va fer fora de casa. Hui, contra el Valladolid, l'afició grogueta que vaja al Madrigal podrà tornar a viure futbol de Primera, després de l'any en l'infern de la categoria de plata.
Després d'una victòria a Almeria amb remuntada en el tram final del partit, però on el bon joc per partit dels de Marcelino no va fer acte de presència, aquesta nit l'equip vol mostrar una millor imatge  que, a més, també permeta fer que els tres punts es queden a casa. Pel que fa a l'alineació, podria haver-hi un parell de canvis, com l'entrada d'Aquino a l'onze i alguna modificació en la punta d'atac, encara que aquesta darrera no sembla del tot clara. En la convocatòria, una setmana més, s'hi han quedat fora Farinós i Jokic, per lesió, Moi Gómez, que sembla que de moment comptarà més com a jugador del filial, i tampoc hi ha entrat el nou fitxatge, el brasiler Gabriel Paulista, ja que pareix que el cos tècnic prefereix que el jugador estiga un poc més integrat abans de donar-li minuts.
Quant al rival, cal recordar que el Valladolid ve de perdre el partit de la primera jornada al seu estadi per 1-2 contra l'Athletic, una derrota que l'actual porter de l'equip castellà i ex-groguet, Diego Mariño, no va poder evitar. El porter gallec, que és a tots els efectes jugador del Valladolid, encara que el Vila-real té una opció de recompra a final de temporada, tornarà al Madrigal després que la temporada passada fóra titular durant una part de la primera volta però, després de patir una lesió, es veiera relegat a la banqueta en favor d'un Juan Carlos que, de fet, es troba ara en aquesta situació de porter suplent després de la seua lesió i l'arribada d'Asenjo que, curiosament, es fa formar en les categories inferiors del club castellà i que va debutar en Primera contra el submarí.
Per saber el resultat del darrer partit al Madrigal entre ambdós equips cal remuntar-se a la temporada 2009/2010, a causa de l'any del Vila-real en segona la temporada passada, mentre el Valladolid estava en Primera, i el cas contrari en les dues temporades anteriors. En aquella ocasió, el resultat final va ser de 3-1 favorable als groguets.
El partit, que començarà a les 23.00, a causa de la bogeria dels horaris provocada pel president de la LFP, Javier Tebas, i el seu contracte amb les televisions, comptarà amb l'arbitratge de l'extremeny Gil Manzano.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Íñiguez, Dorado i Jaume Costa.
Migcampistes: Bruno, Pina, Trigueros, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Giovani, Jonathan Pereira, Uche i Perbet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada