Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 31 d’agost del 2013

LA PRÈVIA. Osasuna - Vila-real: A seguir amb la ratxa

El gol de Marco Ruben en la darrera visita del Vila-real
a Pamplona no va poder evitar la derrota.
Hui, els groguets esperen seguir sumant per continuar

amb la bona ratxa de resultats
Aquesta nit, a les 23.00, el Vila-real afronta el tercer partit de la temporada i el darrer abans del cap de setmana de descans en la lliga pel futbol de seleccions que hi ha la setmana que ve, i ho farà jugant com a visitant al camp d'Osasuna.
Després d'un inici immillorable dels groguets pel que fa als resultats, havent-se imposat a Almeria i Valladolid, l'equip de Marcelino vol sumar un altre resultat positiu abans d'aquesta pausa. El Sadar, però, no és un camp que se li done especialment bé al Vila-real, ja que hi ha perdut en set ocasions i ha aconseguit puntuar en altres cinc, amb tres empats i només dos victòries. Els groguets van amb la intenció de seguir sumant de tres, però conscients de la dificultat del rival, Osasuna, quan juga davant de la seua afició. Cal destacar també que els de Mendilibar no han començat gens bé la temporada, ja que, tot al contrari que els groguets, encara no han aconseguit puntuar, però açò farà, segons Marcelino, que encara vagen amb més ganes a per la victòria, amb la qual cosa caldrà estar molt ficats en el partit en tot moment. A més, si el Vila-real guanya, allargaria una jornada més la ratxa de victòries que du (comptant les de la temporada passada, en porta set), dormiria com a primer classificat i, per tant, tindria la possibilitat de quedar-s'hi o, almenys, de compartir liderat al final de la jornada.
El tècnic asturià del Vila-real ha convocat els mateixos 18 homes que van entrar en la llista per al partit de dissabte passat contra el Valladolid: Farinós i Jokic, per lesió, es queden fora; Moi Gómez segueix sense comptar massa, de moment, per al primer equip; i Gabriel Paulista haurà d'esperar una jornada més per al seu debut amb la samarreta groga. Però tot i que la convocatòria és la mateixa, és possible que l'alineació no ho siga: Giovani, que va acabar lesionat el darrer partit, ha arrossegat molèsties durant la setmana i és probable que no isca de titular en benefici de Jérémy Perbet. El francés, que ho va fer bé en la segona part contra el Valladolid podria, per tant, estrenar-se com a titular aquesta temporada.
El partit, que es podrà seguir a Vila-real amb la pantalla gegant que hi haurà instal·lada a la Fira de la Tapa en motiu de les festes patronals, començarà a les 23.00 i comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Fernández Borbalán.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Dorado, Íñiguez i Jaume Costa.
Migcampistes: Pina, Bruno, Trigueros, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Perbet, Giovani, Jonathan Pereira i Uche.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada