Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 1 de setembre del 2013

Ple de victòries

El submarí va completar un partit pràcticament perfecte per sumar una contundent victòria al camp d'Osasuna (0-3)

La temporada no ha pogut començar millor per al Vila-real
i els jugadors no amaguen la seua alegria.

Tres de tres, o nou de nou. Tres partits, tres victòries i, per tant, nou punts de nou possibles són els que ha sumat el Vila-real en la seua tornada a Primera Divisió. Al Sadar, un camp sempre complicat, s'esperava un partit dur. Però, en canvi, els groguets van ser molt superiors als navarresos en tot moment i es van endur els tres punts amb comoditat.
A excepció d'uns primers minuts de partit que van ser més bé igualats, els de Marcelino van tenir el control del partit en tot moment. La verticalitat que li donaven al joc i les internades d'Aquino i Jonathan per banda tornaven bojos els defenses d'Osasuna, que amb prou feines podien espolsar-se les escomeses groguetes. Pereira va avisar amb un centre-xut que es va passejar per davant de la línia de gol després d'haver-se endinsat en l'àrea des de la banda. Però poc després, en el minut 22, una jugada semblant va acabar amb una centrada del gallec per a Perbet que, tot i que en primera instància no va poder controlar bé, es va moure bé i, amb molt poc d'angle, va enviar el baló al fons de la xarxa entre les cames d'Andrés Fernández. I tan sols huit minuts més tard, el Vila-real posava les coses encara més difícil per a Osasuna quan de nou Jonathan va endinsar-se en l'àrea i, després d'un rebot, el baló va quedar franc per a Aquino perquè posara el zero a dos i marcara el seu primer gol com a groguet en partit oficial. Els locals, que no es van trobar còmodes en cap moment, només van fer treballar Asenjo en aquest primer temps en centres a l'àrea que no van comportar massa perill.
En el segon temps, els groguets van baixar un poc el ritme aprofitant el clar avantatge de què ja disposaven, però l'empenta d'Osasuna per intentar tornar a posar-se en el partit es va limitar a penjar balons a l'àrea que en cap moment van donar sensació de perill. En canvi, a base de contraatacs molt ben conduits, el submarí podia sentenciar el partit en qualsevol moment. I tot i que va tardar un poc en fer-ho, finalment el tercer gol va arribar, obra d'Uche, que feia pocs minuts que estava al terreny de joc, que només va haver d'empentar al fons de la xarxa una passada de Giovani, que també havia entrat en la segona part, després d'una bona jugada en atac entre ell i Aquino.
Amb aquest resultat, el Vila-real es col·locava líder provisional la nit del dissabte, i continua amb la ratxa de victòries: ja en són huit entre les de la temporada passada i aquesta. Els groguets se'n van a la pausa pel futbol de seleccions amb tots els punts possibles i unes sensacions molt bones de cara als propers partits.

Fitxa tècnica:
3a jornada de lliga de la 1a divisió, temporada 2013/2014.
El Sadar, 12.474 espectadors.

Osasuna: Andrés Fernández; Oier, Arribas, Loties, Joan Oriol; Puñal, Armenteros (Ariel Núñez, 75'), Silva (Damià, 46'), Sisi, De las Cuevas (Torres 56'); Oriol Riera.
Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Trigueros (Pina, 68'), Bruno, Cani, Aquino; Perbet (Giovani, 62') i Jonathan Pereira (Uche, 73').

Gols: 0-1 (22') Perbet. 0-2 (30') Aquino. 0-3 (75') Uche.

Àrbitre: Fernández Borbalán (c. andalús). Targetes grogues: Loties, Torres / Cani, Pina.