Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 22 de setembre del 2013

LA PRÈVIA. Celta - Vila-real: Camp complicat per intentar seguir amb la ratxa

L'últim partit entre Celta i Vila-real en
1a divisió va ser la temporada 2006/2007.
Aquell any, amb homes com Tacchinardi i Forlán,
els groguets van traure un punt de Balaídos (1-1)
El Vila-real mai ha guanyat a Balaídos, i tot i que, com se sol dir, les estadístiques estan per trencar-les, tot fa pensar que el partit que enfrontarà gallecs i valencians a partir de les 17.00 no serà gens fàcil per als homes de Marcelino. 
L'inici de temporada, tant pel que fa a resultats, com al joc i a la dinàmica que porta l'equip, no pot ser millor, però també és cert que mantenir aquest ritme tot l'any serà molt complicat. Al cap i a la fi, el Vila-real, encara que ara per ara no ho parega, és un nouvingut a la Primera Divisió, ja que fa poc més de tres mesos, encara jugava a la categoria de plata. 
El Celta, per la seua banda, ve de perdre per un ajustat 3-2 enfront de l'Athletic en l'estrena del nou San Mamés. A més, els de Vigo, amb la batuta d'un Luis Enrique que vol fer dels gallecs un equip que faça un futbol vistós i que pose les coses difícils al rival, encara no han guanyat al seu estadi aquesta temporada després de sumar dos empats, i de ben segur que per fi voldran sumar de tres davant de la seua afició.
Pel que fa a la convocatòria, no hi ha canvis respecte la llista de díhuit homes que Marcelino va anunciar ja per al partit contra el Madrid del cap de setmana passat. El brasiler Gabriel torna a entrar en la convocatòria i podria comptar amb els seus primers minuts com a jugador groguet. En canvi, Jokic, Pantic i Moi Gómez, tornen a quedar-se fora per decisió tècnica una setmana més, mentre que Farinós, encara lesionat, tampoc forma part de la llista. No s'esperen grans canvis en l'onze inicial respecte al de fa una setmana, però sempre pot haver-hi alguna lleugera modificació.
El partit, que tindrà un horari d'inici bastant normal, a diferència dels que s'havien vist últimament, com són les 17.00, comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Pérez Montero.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Musacchio, Dorado, Íñiguez, Gabriel i Jaume Costa.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Pina, Aquino, Cani i Hernán Pérez.
Davanters: Giovani, Perbet, Uche i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada