Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 14 de setembre del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - R. Madrid: La il·lusió contra els milions

Fa dues temporades, tot i la mala campanya,
el Vila-real va saber sumar un punt en el partit
contra els blancs al Madrigal, amb gol de l'excapità groguet,
Marcos Senna, de falta directa
Aquesta nit, a les 22.00, i amb l'arbitratge del càntabre Teixeira Vitienes, el Vila-real afronta un partit, sobre el paper, desigual: el rival és el Reial Madrid. La diferència de pressupost i d'inversió per formar la plantilla d'un equip i de l'altre és ben diferent. Ara, sobre el terreny de joc, mai se sap el que pot passar. Tots dos equips han sumat tots els punts possibles fins ara en lliga, és a dir, 9 de 9. Bastant normal en el cas dels blancs, però inesperat per als groguets.
Tant Marcelino com els jugadors del submarí han dit que, evidentment, hi ha una clara diferència entre el nivell d'un equip i de l'altre. No obstant, han deixat clar que faran tot el que puguen per traure alguna cosa positiva d'aquest xoc. I és que en cas de victòria grogueta, s'allargaria tant l'espectacular inici de campanya com la ratxa de victòries seguides que l'equip porta des de la temporada passada, a més d'aconseguir la victòria número 200 de l'equip en Primera Divisió. I l'afició, sens dubte, és conscient de la dificultat del partit, però igualment es mostra il·lusionada: a més de la gran entrada que presentarà El Madrigal, els aficionats groguets han demanat que tothom vaja de groc al camp per fer sentir amb més força, si cal, el suport a l'equip.
Pel que fa als aspectes purament esportius, el tècnic asturià del Vila-real ha deixat caure que no hi haurà molts canvis en l'onze respecte al que va saltar al terreny de joc en el darrer partit, en la victòria 0-3 contra Osasuna, però sí que és possible que el plantejament siga lleugerament diferent per evitar que els d'Ancelotti tinguen la possessió constantment i, també, per poder tindre l'opció de fer-los mal en atac. És possible que Giovani torne a l'onze inicial, encara que ha arribat fa pocs dies de jugar dos partits amb la seua selecció, a l'igual que Aquino. Els qui no jugaran després d'haver estat amb els equips dels seus països seran Jokic i Pantic, que ni tan sols han estat convocats. Tampoc Farinós, encara lesionat, ni Moi Gómez, han entrat en la llista de 18 per al partit d'aquesta nit. Sí que hi ha, però, una novetat: l'entrada del brasiler Gabriel, que sembla que ja està un poc més integrat en la dinàmica de l'equip, encara que, a no ser que siga necessari, sembla difícil que puga tenir minuts.
A part del partit, cal destacar que des de dues hores abans del xiulit inicial, la gent del Banc d'Aliments de Castelló instal·larà diversos punts de recollida pels voltants de l'estadi perquè els aficionats puguen fer les seues aportacions. Necessiten, com és habitual, aliments no peribles, a més de llet. De ben segur que els aficionats groguets posaran el seu granet d'arena per ajudar en aquesta iniciativa.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Asenjo.
Defenses: Mario, Musacchio, Dorado, Íñiguez, Gabriel i Jaume Costa.
Migcampistes: Bruno, Pina, Trigueros, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Giovani, Uche, Perbet i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada