Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Amb total mereixement

El Vila-real arriba a la pausa pels partits internacionals amb 17 punts en huit jornades i ocupant plaça de Champions League després d'imposar-se al Granada de manera clara i merescuda

El bon inici de lliga del submarí ja no és casualitat. Amb el partit que van jugar ahir davant el Granada al Madrigal, els homes de Marcelino van deixar clar que són capaços de practicar un molt bon futbol que, a més, els dóna resultat.
En els primers 45 minuts del xoc contra els andalusos, els groguets van demostrar una clara superioritat i, com se sol dir, van ser l'únic equip sobre el terreny de joc. Tot i que el gol, obra de Bruno amb un xut des de la frontal de l'àrea després d'una passada enrere de Cani, no va arribar fins la mitja hora de partit, el Vila-real ja havia estat rondant l'àrea constantment i havia tingut bones oportunitats en les botes de Jonathan Pereira i d'Aquino. Abans del descans, Mario, amb un xut que va impactar en el lateral de la xarxa, i de nou Jonathan, amb un remat que Roberto, el porter visitant, va desviar a córner, van poder aconseguir un segon gol per als groguets que no haguera sigut immerescut en cap cas. El Granada només va inquietar Asenjo en la darrera jugada del primer temps, en què Brahimi es va endinsar en l'àrea després d'anar-se'n d'un parell de rivals però el seu remat final el va rebutjar el porter groguet.
Cani, un dia més, va guiar l'atac del seu equip. Així
ho demostren les dues assistències de gol que va donar
La segona part no va poder començar millor. Quan es duien poc més de tres minuts, Cani, que novament va estar magistral, va veure Jonathan Pereira desmarcat en la banda esquerra, i li va fer una passada perquè el gallec arribara al lateral de l'àrea i posara una centrada que Giovani, letal, va convertir en el segon gol de la nit davant l'eixida de Roberto. Arran de l'avantatge de dos gols, els de Marcelino, encara que ahir era Rubén Uría el que dirigia l'equip des de la banqueta, van baixar un poc el ritme mentre que el Granada, amb alguns canvis, va intentar buscar un gol que els permetera tornar a ficar-se en el partit, però les ocasions de Riki i Ighalo no van trobar porteria. Amb la tranquil·litat del resultat, Uría va donar entrada a Moi Gómez, donant-li així l'oportunitat de debutar aquesta temporada, ja que encara no ho havia fet. Jokic, que jugava el seu primer partit oficial al Madrigal, també va fer un bon partit demostrant que pot cobrir la baixa de Costa sense problemes. 
Després del segon gol, els groguets van baixar un poc
el ritme, però igualment van ser capaços de marcar
un tercer gol
Finalment, a menys de deu minuts de la fi del partit, el submarí va arrodonir el resultat amb el tercer i definitiu gol, obra de Tomás Pina, en rematar de cap una centrada des de la banda esquerra, com no, de Cani.
Amb aquesta victòria, el Vila-real demostra el gran moment de forma en què es troba i suma ja ni més ni menys que 17 dels 24 punts possibles, una xifra més que meritòria i merescuda.

Fitxa tècnica:
8a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2013/2014.
El Madrigal, uns 16.000 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Dorado, Jokic; Pina (Trigueros, 83'), Bruno, Cani, Aquino (Moi Gómez, 63'); Giovani i Jonathan Pereira (Perbet, 69').
Granada: Roberto; Nyom, Diakhaté, Murillo, Bryan Angulo; Iturra, Yebda, Pereira (Foulquier, 71'), Buonanotte; Brahimi (Riki, 56') i El Arabi (Ighalo, 56').

Gols: 1-0 (30') Bruno. 2-0 (49') Giovani. 3-0 (83') Pina.

Àrbitre: Hernández Hernández (c. canari). Targetes grogues: Buonanotte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada