Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 21 d’octubre del 2013

LA PRÈVIA. Athletic Club - Vila-real: A ser els primers en guanyar a la nova catedral

En la darrera visita del Vila-real a Bilbao, els groguets van
sumar un punt després d'un empat a un
Aquesta nit, el Vila-real intentarà ser el primer equip en eixir victoriós de San Mamés després de la renovació total de l'estadi bilbaí. De moment, els bascos, que com sempre segueixen mostrant-se molt forts a casa, no han perdut cap partit com a locals aquesta temporada. Donat aquest fet i també el que l'Athletic està fent una temporada notable i es troba només quatre punts per darrere dels groguets, sumar ja seria positiu, però una victòria reafermaria la quarta posició que ocupa l'equip de Marcelino.
Després de la darrera victòria a casa davant el Granada, i d'haver-se'n anat a la pausa dels partits de seleccions en una més que còmoda i merescuda quarta plaça, els groguets tornen disposats a seguir amb l'espectacular inici de temporada que estan protagonitzant i de ben segur que eixiran a per totes a Bilbao. Tanmateix, Marcelino ha avisat que el partit serà molt exigent a causa de la intensitat que posarà el rival. D'altra banda, Mario Gaspar, que una jornada més serà titular ocupant el lateral dret, es mostra ambiciós i, tot i que reconeix la dificultat del partit, creu que l'equip anirà amb la idea de sumar de tres i així poder augmentar la distància en la classificació amb l'Athletic i també amb els altres perseguidors.
Pel que fa a la convocatòria, les absències més destacades són les de Jokic, que es va lesionar durant l'estada amb la seua selecció, i d'Hernán Pérez, que no entra per decisió tècnica. Farinós, amb la recuperació de la seua lesió de llarga durada, i Gabriel, amb molèsties, queden fora una jornada més.
El partit, que començarà a les 22.00 i es podrà seguir en directe per Cuatro, comptarà amb l'arbitratge del càntabre Teixeira Vitienes.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Dorado, Íñiguez i Jaume Costa.
Migcampistes: Pina, Bruno, Trigueros, Moi Gómez, Cani i Aquino.
Davanters: Giovani, Perbet, Jonathan Pereira i Uche.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada