Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 4 d’octubre del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Granada: A recuperar-se amb una victòria

El partit de fa dues temporades entre
Vila-real i Granada al Madrigal
va acabar amb un 3-1
favorable als groguets
Després de la derrota de diumenge passat al camp del Betis, la primera de la temporada, el Vila-real vol tornar al camí de les victòries, i té l'oportunitat de fer-ho en el partit que hui juga davant el Granada al Madrigal.
Tot i no haver sumat cap punt al Benito Villamarín, en un partit que va estar marcat per la polèmica arbitral, ja que els groguets es van queixar de dos penals i una expulsió que l'arbitre no va voler assenyalar, els de Marcelino segueixen en una bona dinàmica, ja que estan quarts en la classificació i es mostren especialment forts a casa. Per la seua banda, el Granada ocupa una posició en la zona mitja de la classificació amb huit punts, i destaca per haver encaixat només cinc gols en set partits, amb la qual cosa el Vila-real haurà d'afinar el seu punt de mira per trobar el camí del gol contra els andalusos.
Pel que fa a l'alieneació, sembla que Marcelino optarà per l'onze de "gala", això sí, amb Jokic al lateral esquerre, que ja va jugar de titular a Sevilla i que ho tornarà a fer a causa de l'esquinç al turmell que es va fer Jaume Costa en l'entrenament de dilluns. L'únic dubte, almenys sobre el paper, estarà en la davantera, per saber qui acompanyarà Gio dos Santos. El tècnic groguet no podrà dirigir el seu equip des de la banqueta, ja que l'expulsió de diumenge passat el farà veure aquest partit i el proper des de la graderia.
A part de per sumar els tres punts, com és evident, una part de l'afició groga també té ganes que el seu equip s'impose al Granada per fer un poc de revenja dels fets de fa dues temporades, quan els andalusos van deixar que el Rayo marcara en el partit que estaven jugant contra els vallecans i així salvar-se tots dos, tot fent que fóra el Vila-real el que se n'anara cap a segona divisió.
L'àrbitre Hernández Hernández, del col·legi català, serà l'encarregat de dirigir el partit, que començarà a les 20.00.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Íñiguez, Dorado i Jokic.
Migcampistes: Pina, Trigueros, Bruno, Moi Gómez, Cani i Aquino.
Davanters: Gio, Uche, Perbet i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada