Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 12 de novembre del 2013

I vam merèixer més

El Vila-real va desplegar un molt bon joc contra l'Atlètic de Madrid i va acabar sumant un punt, però tenint en compte els mèrits d'uns i altres, els groguets hagueren pogut endur-se els tres punts

Si l'Atlètic de Madrid ocupa el segon lloc de la classificació ara mateix, serà per mèrits propis, però, sens dubte, el joc que va oferir al Madrigal no va ser el d'un equip que, fins diumenge, s'havia mostrat quasi inexpugnable en els partits que havia jugat aquesta temporada. Els matalassers van viure de la renda del gol que van aconseguir quan tan sols s'havien jugat dos minuts, quan Mario va rematar al fons de la seua pròpia porteria una centrada de Juanfran des de la banda dreta. Aquest gol, sumat a un remat fluix de Villa que va aturar Asenjo sense grans problemes, va ser tot el bagatge ofensiu dels de Simeone no ja només en la primera part, sinó pràcticament en tot el partit, ja que el segon temps fou un monòleg dels groguets. Tot i que l'empat no va arribar fins a la recta final del partit, Cani va tindre l'oportunitat de marcar-lo immediatament després del gol visitant, però el seu xut després d'una centrada des de la dreta de l'atac groguet va eixir desviat per poc. Bruno, que va fer un partit espectacular, tot i un embenat molt aparatós que va haver de dur per la ferida a la cella que li va provocar una topada amb un contrari, ho va provar també amb un llançament de falta que va fer intervenir Courtois. El Vila-real rondava l'àrea i ho intentava, però fallava la darrera passada i, per tant, no acabava d'haver-hi la definició necessària per crear més ocasions clares.
El Vila-real va ser superior a l'Atlètic i només la manca
d'encert en l'última passada i en la definició el van privar
d'endur-se els tres punts
En la segona part, el guió va ser el mateix o fins i tot encara més clar: un Atlètic de Madrid molt conformista, que pràcticament no va tindre opcions en atac però que defenia amb contundència, i un Vila-real clarament disposat a aconseguir, com a mínim, l'empat. Jonathan Pereira va tornar a avisar la defensa matalassera amb un xut que va eixir fregant el pal. El problema seguia sent, però, el mateix: la manca d'encert en la darrera passada. En l'altra àrea, Asenjo era, pràcticament, un espectador més, ja que tot i que la davantera de l'Atlètic fa por en només sentir els noms, ni Diego Costa ni Villa van tindre el seu millor dia, i les poques arribades que pogueren protagonitzar les anulaven uns inspirats Musacchio i Gabriel. Els minuts passaven i l'empat no arribava, però els canvis que va introduir Marcelino li van donar un altre aire a l'equip, que finalment va trobar el premi a la insistència. Una bona jugada de Perbet, un dels homes que justament havia entrat de refresc en la segona part, va acabar amb una passada del francés dintre de l'àrea que entre Uche i Juanfran van enviar al fons de la xarxa. Quedaven deu minuts i els groguets volien completar la remuntada, i Perbet va tenir una ocasió per intentar-ho, però el seu remat el va poder atrapar Courtois sense massa problemes.
També hi va haver lloc per a les pancartes
en contra  del tancament de RTVV
A la fi, un punt per a cada equip, que va deixar contents els madrilenys i també els groguets, donada la dificultat d'un rival suposadament molt fort, encara que tant els jugadors com l'afició del submarí també es van amb la sensació d'haver merescut més. Aquest empat, però, permet al Vila-real seguir una jornada més en la quarta posició, només per darrere del Barça, del mateix Atlètic de Madrid i del Reial Madrid, i un punt per damunt de l'Athletic Club, el perseguidor més immediat dels de Marcelino.

Fitxa tècnica:
13a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2013/2014.
El Madrigal, uns 20.000 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Gabriel, Jaume Costa; Pina (Trigueros, 59'), Bruno, Cani, Hernán Pérez (Aquino, 59'); Uche i Jonathan Pereira (Perbet, 73').
At. Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Alderweireld, Insúa; Koke, Gabi, Tiago, Raúl García (Arda, 61'); Diego Costa (Adrián 81') i Villa.

Gols: 0-1 (2') Mario (p.p). 1-1 (79') Juanfran (p.p).

Àrbitre: Pérez Montero (c. andalús). Targetes grogues: Bruno, Jaume Costa, Perbet / Tiago, Raúl García i Koke.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada