Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 10 de novembre del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - At. Madrid: Prova de foc

El darrer enfrontament entre Vila-real i Atlètic dóna,
sens dubte, mals records als groguets. Hui ho intentaran
canviar per esborrar definitivament aquell regust dolent.
El Vila-real té hui un examen ben complicat amb el qual podrà demostrar el seu nivell. El partit l'enfrontarà al Madrigal ni més ni menys que davant l'Atlètic de Madrid, equip que en el que va de temporada, compta tots els seus partits per victòries, tant en lliga com en Champions League, excepte un, d'una derrota en lliga, per la mínima davant l'Espanyol, que és l'únic resultat que li impedeix ser líder ara mateix. Encara així, els matalassers se situen a un sol punt del Barça, que ocupa la primera plaça, i de ben segur que voldran continuar practicant el futbol que li està donant els resultats que està aconseguint, moltes vegades contundents, perquè els blaugrana no se li allunyen o fins i tot per poder aprofitar una hipotètica relliscada dels catalans.
Però l'Atlètic no ho tindrà gens fàcil. El Vila-real es troba en un gran moment, realitzant un gran inici de temporada i ocupant una quarta plaça tan destacada com merescuda, mostrant-se especialment fort a casa, on només ha perdut un partit en què, en circumstàncies normals, haguera hagut d'endur-se almenys un punt. Els groguets acabaran la jornada i, per tant, se n'aniran al descans pel futbol de seleccions en la quarta plaça sí o sí, però puntuar davant l'Atlètic els permetria fer-ho sumant, almenys, un punt sobre el seu perseguidor més immediat, l'Athletic. Marcelino haurà d'introduir alguna novetat en l'alineació, sobretot en la davantera a causa de la baixa de Giovani, que fins ara havia estat pràcticament titular indiscutible, però un microtrencament al recte anterior de la cama esquerra que es va fer dilluns en el partit davant l'Elx el deixa fora per al partit de hui. La seua plaça l'ocuparà, probablement, Jonathan Pereira, però caldrà esperar a saber la decisió final de Marcelino. En el centre de la defensa, la lesió de Dorado i la sanció d'Íñiguez faran que Gabriel siga de nou titular.
En definitiva, un partit més que atractiu i interessant pel futbol que estan oferint ambdós equips i pels llocs que ocupen en la classificació. A més, cal recordar que el fatídic descens de fa dues temporades va ser després d'una derrota a casa contra els matalassers, així que pot ser que alguns jugadors i l'afició grogueta tinguen un cert ànim de revenja contra l'equip madrileny.
El partit, que començarà a les 19.00, comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Pérez Montero.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Gabriel, Jaume Costa i Jokic.
Migcampistes: Pina, Bruno, Trigueros, Cani, Aquino, Hernán Pérez i Moi Gómez.
Davanters: Perbet, Uche i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada