Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 4 de novembre del 2013

LA PRÈVIA. Elx - Vila-real: A brillar de nou fora de casa

Íñiguez, tot i l'expulsió del dia del Getafe, podria jugar,
encara que potser Marcelino li dóna ja l'opció a Gabriel.
Foto: vavel.com

Tot i la derrota de dijous passat davant del Getafe, les sensacions en el Vila-real són bones, ja que l'equip juga bé i està quart en la classificació, una plaça en què molts equips s'hi voldrien trobar. És cert, però, que els de Marcelino, excepte en els partits de l'inici de temporada, no estan acabant de jugar amb la mateixa seguretat al Madrigal que fora de casa. Els dos darrers desplaçaments dels groguets han acabat en derrota -encara que una, al camp del Betis, un poc injusta-, i tot l'equip vol canviar aquesta dinàmica en el partit que hui juguen al Martínez Valero davant de l'Elx.
Els il·licitans, que van pujar a la màxima categoria la temporada passada, juntament amb el submarí, després de molts anys absents, no havien començat el seu nou recorregut en Primera massa bé, encara que durant les últimes jornades han millorat bastant i, ara mateix, ocupen un lloc en la part mitja de la classificació i es mostren com un equip rocós i difícil de superar.
Pel que fa a l'alineació, el dubte estarà, com és habitual últimament, en saber qui serà l'acompanyant de Giovani en l'atac i el de Bruno al centre del camp. Però la novetat principal podria estar en el centre de la defensa. Dorado es va lesionar dijous passat després d'estar només set minuts sobre el terreny de joc i pateix un trencament fibrilar que farà que no puga jugar durant un mes aproximadament, així que no podrà jugar al costat de Musacchio. Íñiguez, que seria el recanvi natural, fou expulsat el darrer partit però gràcies al fet que el comitè no es reunia la setmana passada per ratificar les sancions, podria jugar hui i complirà la sanció, per tant, diumenge davant l'Atlètic de Madrid. Però cap la possibilitat que Gabriel, que quasi amb total seguretat haurà de jugar diumenge, ja ho faça també hui per tindre una primera experiència com a titular. Marcelino tindrà, per tant, l'última paraula.
El partit, que començarà a les 22.00 i es televisarà per Cuatro, comptarà amb l'arbitratge de l'extremeny Gil Manzano.
Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Íñiguez, Gabriel i Jaume Costa.
Migcampistes: Pina, Bruno, Trigueros, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Giovani, Uche, Perbet i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada