Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 5 de novembre del 2013

Recompensa final

El Vila-real s'emporta els tres punts d'Elx en un partit que va dominar, però el gol no va arribar fins a la recta final

Uche, autor del gol, no podia amagar la seua alegria.
El nigerià està en ratxa. / Foto: LFP
Tot i que tard, al Martínez Valero es va fer justícia i el Vila-real va aconseguir el gol que li donava tres punts merescuts tenint en compte els mèrits que un equip i altre havien fet durant el partit.
L'Elx, però, no va posar les coses fàcils. Encara que els groguets van ser els primers en intentar-ho, amb bones combinacions en atac que van acabar amb remats d'Hernán Pérez i Uche que eixiren desviats, la primera ocasió més clara va ser per als locals, en rematar de cap Manu del Moral una centrada des de la banda dreta que s'estavellava al travesser de la porteria que defensava Asenjo. Però seria de les poques ocasions clares de què els il·licitans disposarien en tot el partit. El Vila-real era clarament superior en el joc, encara que li fallava la finalització, de la materia manera que en el partit anterior contra el Getafe i que el submarí va acabar perdent. Aquesta vegada, però, el guió seria diferent.
La segona part començava amb un contratemps important per als de Marcelino, ja que Giovani es va haver de retirar al minut 47 després d'haver notat unes molèsties que podrien tractar-se d'un trencament fibrilar, cosa que significaria que el mexicà seria baixa durant algunes setmanes, a esperes de saber els resultats de les proves que indicaran amb certesa l'abast de la lesió. L'absència de Gio, però, no va fer perdre els ànims a un Vila-real que va seguir dominant el partit i fent ocasions. Mario, en rematar un baló des de dins de l'àrea gran, va poder inaugurar el marcador, però el seu xut es va topar amb una gran intervenció de Manu Herrera. Hernán Pérez duia de cap els defenses locals amb les seues internades per la banda que creaven perill constantment, mentre que l'Elx ho intentava però es trobava amb la seguretat defensiva del Vila-real, en què va destacar una bona actuació del brasiler Gabriel en el seu debut en partit oficial. Ja en la recta final, ho va provar Bruno, primer amb un cop de cap que el porter local desviava a córner i, més tard, amb un llançament de falta que també es va trobar amb la resposta de Manu Herrera. Quan el partit ja agonitzava i semblava que il·licitans i vila-realencs es repartirien els punts va aparèixer Hernán Pérez, que va fer una gran jugada per la banda esquerra per deixar-li el baló a Jonathan, que després d'un remat en semierrada, deixava el baló franc perquè Uche només l'haguera de rematar al fons de la xarxa. Era el zero a u que donava els tres punts a l'equip que més els havia buscat.
Així doncs, el Vila-real torna a guanyar fora de casa després de tres partits sense fer-ho i s'assenta en la quarta posició, augmentant a tres punts l'avantatge sobre l'Athletic, el perseguidor més immediat dels groguets.

Fitxa tècnica:
12a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2013/2014.
Estadi Martínez Valero, uns 24.000 espectadors.

Elx: Manu Herrera; Damián, Lombán (Pelegrín, 66'), Botía, Cisma; Rubén Pérez, Carlos Sánchez, Aarón (Coro, 56'), Carles Gil, Fidel; Manu del Moral (Boakye, 78').
Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Gabriel, Mario; Trigueros (Pina, 76'), Bruno, Cani (Aquino, 79'), Hernán Pérez; Giovani (Jonathan Pereira, 47') i Uche.

Gols: 0-1 (89') Uche.

Àrbitre: Gil Manzano (c. extremeny). Targetes grogues: Carlos Sánchez, Rubén Pérez, Cisma / Jaume Costa, Trigueros i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada