Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 15 de febrer del 2014

LA PRÈVIA. Vila-real - Celta: A seguir consolidant-se en les places europees

Valencians i gallecs no s'enfronten al Madrigal
en partit de lliga des de 2007, en un partit que
els grocs van guanyar per un a zero amb un gol
de Guille Franco. // Font: marca.es
Aquesta nit el Vila-real rep al Madrigal un Celta de Vigo que arriba en un bon moment, després d'haver encadenat una sèrie de bons resultats gràcies al bon joc, que han permés als homes de Luis Enrique eixir de la zona baixa de la classificació, amb la qual cosa no s'espera un partit fàcil per als interessos groguets.
El Vila-real ve de perdre al Bernabéu en un partit marcat per les errades defensives dels homes de Marcelino que, encara així, van estar dins del partit i amb possibilitats de lluitar per endur-se algun punt en alguns moments del matx, però el mateix entrenador del submarí va manifestar la seua decepció sobre el que, segons ell, havia sigut un partit en què l'equip va estar lluny del nivell que podia oferir i en què haguera hagut de fer les coses molt millor en diversos aspectes per poder endur-se alguna cosa positiva.
Tot i que es troben en una situació còmoda i amb l'objectiu principal de la permanència ja assolit, els groguets volen mirar ara cap a cotes més altes, com ara acabar la temporada en una posició que els permeta jugar competició europea el proper curs, i per a això, han de seguir guanyant punts. És per això que Marcelino ha dit que l'equip haurà de corregir les errades que han dut l'equip a encaixar dues derrotes en els dos darrers partits lluny de Vila-real i, a més, ha demanat l'ajuda de l'afició perquè done suport a l'equip i l'ajude per fer que els tres punts es queden a casa aquesta nit malgrat les baixes amb què compta: Íñiguez, Cani i Óliver Torres segueixen amb els seus processos de recuperació, mentre que Uche, que ja no va poder jugar al Bernabéu, tampoc ha arribat a temps per poder estar al terreny de joc hui contra el Celta. A més, Asenjo, que té un trencament fibril·lar al gluti i serà baixa unes quatre setmanes, cosa que farà que Juan Carlos defense la porteria grogueta els propers partits, i Aquino, amb un esquinç al turmell,  s'han sumat a la llista de lesionats. Per tant, el tècnic asturià del Vila-real ha hagut de convocar dos jugadors del filial, com són Edu Ramos, encara que ja ha participat en diversos partits del primer equip aquesta temporada, i Nahuel, sobre el qual fins i tot s'especula que podria ser titular, encara que la darrera paraula la tindrà Marcelino, que no ha volgut donar cap pista sobre quines seran les seues decisions.
El partit, que començarà a les 22.00, comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Fernández Borbalán.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Aitor Fernández.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Dorado, Gabriel, Jaume Costa i Jokic.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Edu Ramos, Moi Gómez, Joan Roman i Nahuel.
Davanters: Giovani, Perbet i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada