Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 30 de març del 2014

A retrobar-se amb la victòria, també a casa

Després de sumar els tres punts a Getafe, tot i que sense brillar gaire, i tallar la ratxa negativa de quatre partits sense guanyar, el Vila-real rep l'Elx a casa i intentarà sumar de tres per segona jornada consecutiva, aquesta vegada davant de la seua afició

Els groguets van continuar sense ser l'equip de les grans ocasions, però almenys els tres punts van viatjar cap a Vila-real. A Getafe, a l'equip de Marcelino se li plantejava un partit complicat a causa de les baixes i de la urgència per sumar punts del rival, però van eixir victoriosos gràcies a un sol gol, el que va aconseguir Perbet, al minut 4, després de rebre una passada de Jokic, girar-se just en la frontal de l'àrea i enviar un xut al fons de la porteria de Codina, que no va poder evitar el gol. El domini en la primera part va ser més aviat dels groguets, que sense fer un joc espectacular, controlaven més o menys la situació i van tenir diverses ocasions amb què hagueren pogut deixar el partit molt més encarrilat. Especialment clares van ser un parell d'oportunitats de què va gaudir, de nou, Perbet, però el francés no va tenir el punt de mira tan afinat com al principi.
Malgrat oferir un joc que està lluny del millor que
l'equip pot oferir, a Getafe, la victòria fou groga.
Foto: villarrealcf.es
La segona part, en canvi, va deixar veure un Vila-real que, tot i les ganes, segueix sense estar en el seu millor moment, dubitatiu i massa defensiu, cosa que va aprofitar el Getafe per intentar anar, almenys, a per l'empat. Els madrilenys, però, estan en una situació molt pitjor, i sembla que no troben el camí per eixir-ne. Amb més cor que cap, es van aproximar a la porteria d'Asenjo i, sobretot en la recta final, van tenir algunes ocasions que van fer patir els groguets, però finalment el resultat seria de 0-1 i el submarí sumaria de tres després de quatre jornades sense fer-ho.
I hui, a les 19.00, arriba al Madrigal un Elx que, tot i no estar en una situació tan dramàtica com la dels madrilenys, tampoc es pot relaxar si no vol veure's immers en la lluita per la permanència i que, per tant, no vindrà a passar la vesprada a Vila-real. Un rival dur, com mostren els resultats que els il·licitans han aconseguit a l'estadi groc les dues darreres vegades que s'hi han desplaçat (una victòria la temporada passada en lliga i un empat en Copa fa uns mesos), que s'afegirà a les dificultats amb que ja compten els groguets, sobretot en forma de baixes: a més de la ja coneguda de Dorado, que es perdrà la resta de la temporada, i la d'Íñiguez, encara no recuperat de la pubàlgia, tampoc arriba a temps Musacchio, que ja no va jugar a Getafe, ni Aquino, encara recuperant-se d'un esquinç al turmell dret. A més, se suma la baixa de Giovani, que es va fer un trencament fibrilar al bíceps femoral de la cama esquerra als pocs minuts de saltar al terreny de joc de l'Alfonso Pérez que el tindrà fora durant uns partits, tot i que els serveis mèdics del Vila-real no han precisat quants. Jokic, que va veure la cinquena groga davant el Getafe, és baixa per sanció, com també podria ser-ho Jaume Costa, que igual que l'eslové, també va veure la cinquena amonestació, però el club va presentar recurs el dia següent i, per sort per a Marcelino, fou acceptat. Així, la defensa la formaran Mario (aquest sí, ja recuperat), Pantic, Gabriel i Costa. Blázquez, lateral del B, ha entrat en la convocatòria per suplir les diverses baixes, com també ho ha fet Juanto per cobrir la baixa de Giovani en la davantera, encara que seria d'esperar que Uche i Perbet siguen els homes d'atac en l'onze de hui.
Els dos mexicans, Aquino i Gio, lesionats, no formaran
part de l'onze d'esta vesprada. Sí que ho farà, per segona
jornada consecutiva, Pantic, en el centre de la defensa
Els groguets només han sumat dos dels darrers nou punts possibles a casa, i volen tornar a sumar de tres per donar una alegria a l'afició, per la moral que donaria sumar dues victòries consecutives i, en definitiva, per seguir consolidant-se en les places d'Europa League.

Fitxa tècnica del Getafe - Vila-real:
30a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2013/2014.
Coliseum Alfonso Pérez, 6.000 espectadors.

Getafe: Codina; Valera, Lisandro, Alexis, Escudero; Lacen (Mosquera, 76'), Míchel, Sarabia (Ivi, 68'), Samir (Pedro León, 55'); Lafita i Colunga.
Vila-real: Asenjo; Jaume Costa, Pantic, Gabriel, Jokic; Óliver Torres (Cani, 69'), Trigueros, Bruno, Moi Gómez; Uche (Giovani, 55' (Pina, 62')) i Perbet.

Gols: 0-1 (4') Perbet.

Àrbitre: Clos Gómez (c. aragonés). Targetes grogues: Míchel, Valera, Mosquera / Jokic, Óliver Torres i Jaume Costa.

Convocatòria per al Vila-real - Elx:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Gabriel, Jaume Costa i Blázquez.
Migcampistes: Pina, Trigueros, Bruno, Cani, Óliver Torres, Moi Gómez i Joan Roman.
Davanters: Perbet, Uche, Jonathan Pereira i Juanto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada