Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 15 d’abril del 2014

Europa més a prop

En un altre partit espés per part del Vila-real, Perbet va desequilibrar la balança en la darrera jugada per donar al seu equip tres punts importantíssims de cara a la classificació per a l’Europa League


Els jugadors groguets no amagaven la seua alegria
al final del partit. / Foto: villarrealcf.es
Si el joc no és el millor, almenys cal fer allò possible per guanyar els tres punts, i es pot dir que el submarí va complir aquesta premissa en el partit que el va enfrontar al Llevant al Madrigal. És cert que, si algun dels dos equips ho va intentar més, aquests van ser els groguets, però tampoc es va veure un joc brillant ni moltes ocasions clares durant el partit, cosa que semblava abocar el matx a un empat sense gols, situació que no va canviar fins al darrer moment.

La primera part va ser bastant igualada i hi van haver molt poques ocasions. Mentre que Jonathan Pereira va disposar de l’única més o menys clara per als locals, amb un xut que després de rebotar en un rival, va rebutjar el porter Keylor Navas, els granotes van posar la por al cos de l’afició grogueta amb un remat de cap de en una falta centrada a l’àrea, però Asenjo va respondre amb una bona aturada. Els de Marcelino ho intentaven, però el problema, una vegada més, era el mateix que durant la major part de la segona volta: poca fluïdesa i manca d’idees en atac. El plantejament defensiu dels de Caparrós tampoc ajudava, més aviat posava les coses difícils a un Vila-real incapaç de crear ocasions clares de perill.

L’entrada d’Aquino i Trigueros al descans va donar un altre aire a l’equip, que buscava amb una mica més d’insistència la porteria contrària, però seguia fallant la definició i l’última passada. El mateix migcampista manxec, amb un xut des de la frontal que Keylor Navas va desviar a córner, i Mario, amb un remat que va impactar en el lateral de la xarxa, van tenir les ocasions més destacades per als groguets en el segon temps, mentre que el Llevant, satisfet amb el resultat d’empat sense gols, renunciava com més anava més a atacar i es va dedicar, sobretot, a aguantar el marcador. El temps s’exhauria i semblava que, novament, a casa, el Vila-real no podria sumar els tres punts, que seguiria en la setena plaça però amb la possibilitat que els perseguidors se li aproparen encara més i encallat en una ratxa de resultats més aviat negativa, fins que va arribar la darrera jugada del partit. Aquino rebia el baló a la banda dreta, encarava a Nikos i, quan intentava endinsar-se a l’àrea, rebia la falta del jugador grec. El temps estava pràcticament complet, però l’àrbitre va deixar que Trigueros centrara la falta. I allà va aparèixer Perbet que, amb el cap, va enviar el baló al fons de la porteria granota. El Madrigal explotava, eufòric, i també els jugadors groguets i el seu tècnic, Marcelino.

Amb aquesta victòria, el Vila-real trenca la ratxa negativa de quatre partits seguits a casa sense sumar els tres punts, i se situa sisé en la classificació, un punt per davant de la Reial Societat, setena, i huit per damunt de la huitena plaça, que ara mateix ocupa el València, equip que ja no obtindria plaça de competició europea, quan ja només queden quinze punts per disputar-se. Encara no és definitiu i els groguets hauran de seguir lluitant, però sembla que Europa comença a estar més a prop.
 

Fitxa tècnica:
33a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2013/2014.
El Madrigal, 15.535 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Pantic, Musacchio, Jaume Costa; Óliver (Aquino, 45’) Pina (Trigueros, 45’), Bruno (Nahuel, 71’), Cani; Perbet i Jonathan Pereira.
Llevant: Keylor Navas; Nikos, Juanfran, Navarro, Pedro López (Héctor Rodas, 86’); Simao, Diop (El Adoua, 80’), Vyntra, Casadesús; Rubén i Babá (Ángel, 59’).

Gols: 1-0 (94’) Perbet.

Àrbitre: Hernández Hernández (c. de Las Palmas). Targetes grogues: Trigueros, Pantic / Diop i Nikos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada