Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 6 d’abril del 2014

Intent sense premi

El partit, igualat i poc vistós, es va decidir per un sol gol
que, a més, va comptar amb polèmica arbitral.
Foto: villarrealcf.es

En un partit igualat i amb poques ocasions per a ambdós equips, el Vila-real va acabar caient per la mínima amb un gol de Raúl García precedit d'una falta prèvia que l'àrbitre no va assenyalar

Un empat sense gols haguera estat, probablement, el resultat més just si es té el compte el futbol que tant Atlètic de Madrid com Vila-real van oferir sobre la gespa del Vicente Calderón, però finalment, un petit detall va decantar la balança del costat dels locals. Raúl García va fer l'únic gol del partit en la primera i pràcticament única ocasió de què va disposar el seu equip durant el primer temps, en rematar de cap el baló en una treta de córner. La jugada, però, hauria d'haver estat invalidada, ja que justament abans de saltar, el jugador matalasser li fa una empenta a Mario perquè el lateral dret groc no puga saltar amb ell, però l'àrbitre no va veure o no va voler veure aquesta acció i el gol va pujar al marcador. Fins al descans, el partit va tenir poca història: els locals controlaven el partit però sense dur gaire perill a la porteria grogueta, i el Vila-real semblava perdut, com últimament, i a penes va protagonitzar jugades destacables.
En la segona part, però, el panorama va canviar un poc. El submarí va tornar dels vestidors amb una mentalitat diferent, i tot i no fer un futbol espectacular, l'equip va demostrar més ganes i més actitud que en el primer temps, mentre que els roig-i-blancs, llevat d'un xut de Raúl García que va aturar Asenjo, apenes van inquietar en atac i es van dedicar, més que res, a defensar el gol d'avantatge. El problema, però, va ser novament un dels que el Vila-real arrossega últimament, com es la manca d'idees en atac. Els de Marcelino tenien la possessió i fins i tot controlaven el partit, però quan arribaven a l'àrea se'ls apagava la llum i, la majoria de vegades, ni tan sols acabaven la jugada o bé la finalitzaven però sense crear perill clar i, per tant, les ocasions eren escasses. Encara així, l'empat va poder arribar en un parell d'accions: en una, Perbet va enviar un remat lleugerament alt sobre la porteria de Courtois, i la més clara va arribar en els darrers minuts, quan un centre de Jonathan Pereira el va desviar Alderweireld cap a la seua pròpia porteria i no va acabar al fons de la xarxa per centímetres.
A la fi, però, la victòria es va quedar al Calderón per a alegria dels locals, que continuen líders. El Vila-real, tot i la bona imatge de la segona part i la seua força de voluntat davant de l'allau de baixes que tenia, segueix sense ser el que era, i és que els números parlen sols: el submarí només ha guanyat dos dels darrers deu partits. El cap de setmana que ve, contra el Llevant, Marcelino i els jugadors hauran de trobar com siga la tecla per fer que els tres punts es queden a casa, objectiu obligatori si es vol assegurar com a mínim la setena plaça, que donaria accés a les rondes prèvies de l'Europa League.

Fitxa tècnica:
32a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2013/2014.
Vicente Calderón, 54.000 espectadors.

At. Madrid: Courtois; Juanfran, Alderweireld, Godín, Filipe; Mario Suárez, Koke, Cristian Rodríguez (Tiago, 56'), Diego (Sosa, 69'); Raúl García i Villa (Adrián, 60').
Vila-real: Asenjo; Mario, Pantic, Gabriel, Jokic; Trigueros (Jonathan Pereira, 68'), Pina, Bruno, Cani (Moi Gómez, 81'); Joan Roman (Aquino, 63') i Perbet.

Gols: 1-0 (14') Raúl García.

Àrbitre: Gil Manzano (c. extremeny). Targetes grogues: Koke, Raúl García, Mario Suárez / Gabriel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada