Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 25 d’agost del 2014

Amb molt bon peu

El Vila-real segueix demostrant que ha iniciat la temporada en un bon moment de forma, ja que va ser molt superior al Llevant, cosa que li va permetre imposar-se als granotes per 0-2

Cani, tot i no estar al seu millor nivell físic, va posar
les coses complicades a la defensa granota
Podien témer els aficionats groguets que el seu equip pagara les ocasions fallades. I és que, quan només s'havien jugat dos minuts de partit, primer Uche, que no va arribar per centímetres a una centrada de Cheryshev, i després el mateix jugador rus amb un un cop de cap que es va estavellar al travesser, van estar a punt d'avançar els seus. Malgrat aquestes errades, res més lluny de la realitat; els groguets s'imposarien amb claredat, encara que els gols no arribarien fins al segon temps.
El bon treball en la medul·lar del tàndem Trigueros-Bruno, les internades de Cani i Cheryshev i els intents de Gio van dur de cap la defensa granota en els primers vint minuts. A part de les ocasions ja citades, també el mexicà va disposar de fins a tres situacions per poder marcar el primer gol del partit, dues en culminar jugades personals després d'encarar la defensa rival, amb xuts que van marxar lleugerament alts o desviats, i també després d'una centrada de Cheryshev amb un remat que li va eixir defectuós. El control aclaparador dels groguets va disminuir amb el pas dels minuts, però el Llevant tampoc va posar en grans problemes la porteria d'Asenjo, que realment no va haver de fer cap intervenció de mèrit.
Aquesta passada de Cheryshev a Cani acabà en assistència
de l'aragonés per a Uche, que marcà el primer gol groguet
Semblava que els primers compassos de la segona part continuaven amb la mateixa tònica que els darrers del primer temps, és a dir, amb un Vila-real dominador encara que no tant solt en atac com al començament del matx. Però una jugada entre Trigueros, Cheryshev i Cani va acabar en una assistència de l'aragonés a Uche, que va deixar clar que manté l'olfacte golejador de la temporada passada i va afusellar el porter llevantinista per posar, per fi, els groguets per davant en el marcador.
Amb l'avantatge, els de Marcelino es van trobar còmodes sobre el camp, i el Llevant, tot i que ho intentava en moments puntuals, no trobava la manera de crear ocasions clares. Una parella de centrals inèdita, com va ser la formada per Víctor Ruiz i Gabriel, van intervenir correctament quan va ser necessari. El cansament, això sí, va aparèixer en les cames d'alguns jugadors groguets, però els substituts van rendir a un gran nivell, sobretot Espinosa i Moi Gómez. El jove del planter ja va estar a punt de fer el 0-2 en un remat que va traure un defensa local quan el baló ja entrava a la porteria i, poc després, una assistència seua, després d'un bon enviament d'Espinosa, la va convertir Cheryshev en el segon gol de la nit en rematar-la a boca de canó.
Tot i que el partit quedava sentenciat, els granotes van poder escurçar distàncies ja en temps afegit, però el cop de cap de Casadesús es va trobar amb el pal.
A la fi, tres punts merescuts per al Vila-real en la primera jornada de lliga, fet que de ben segur haurà deixat l'equip amb la moral pels núvols abans de rebre l'Astanà en la tornada del play-off d'Europa League, dijous, i el Barça, en el primer partit de lliga a casa, diumenge.

Fitxa tècnica:
1a jornada de lliga de 1a divisió. Temporada 2014/2015.
Ciutat de València, 12.620 espectadors.

Llevant: Jesús; Pedro López, El Adoua, David Navarro, Nikos; Camarasa (Rubén, 63'), Simao, Xumetra, Casadesús; Ivanschitz (Víctor Pérez, 56') i Barral (Martins, 71').
Vila-real: Asenjo; Rukavina, Víctor Ruiz, Gabriel, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Cani (Espinosa, 63'), Cheryshev; Giovani (Vietto, 79') i Uche (Moi Gómez, 68').

Gols: 0-1 (55') Uche. 0-2 (84') Cheryshev.

Àrbitre: Fernández Borbalán (c. andalús). Targetes grogues: Pedro López; Jaume Costa, Uche i Giovani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada