Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 28 d’agost del 2014

LA PRÈVIA. Vila-real - Astanà: Cal certificar la classificació

Uche, titular en el partit d'anada, no jugarà hui per unes
molèsties en el quàdriceps. // Font: eurosport.com
Dijous, a les 20.45 h., el Vila-real rep l'Astanà al Madrigal en el partit de tornada del play-off de l'Europa League. Després que els groguets s'imposaren en el partit jugat al Kazakhstan per un clar 0-3, el matx a casa es presenta pràcticament com un tràmit.
De tota manera, Marcelino ha insistit en el fet que els jugadors no poden confiar-se ni donar la classificació com un fet, ja que qualsevol relaxació, com ara encaixar un gol en els primers minuts, podria posar en problemes a l'equip. A més, l'equip vol donar una bona impressió i una alegria a l'afició en el primer partit oficial de la temporada a casa.
Siga com siga, caldria una catàstrofe perquè els groguets no passaren de ronda, amb la qual cosa el tècnic asturià donarà l'oportunitat d'estar en l'onze a alguns dels jugadors que, ara per ara, tenen el cartell de suplents. Podrien ser els casos de Juan Carlos en la porteria, de Pina en el centre del camp, d'Espinosa o Nahuel per les bandes i de Vietto o Gerard Moreno en la punta d'atac, sense descartar que fins i tot puga tindre minuts el jove lateral esquerrà Adrián Marín, que ha estat la sorpresa de la convocatòria. En la llista per al partit, en canvi, no hi han entrat homes importants com Cani o Uche, tot i que aquest darrer, igual que Hernán Pérez i Jokic, és per lesió, ja que el nigerià pateix una contusió en el quàdriceps esquerre. Tampoc han estat convocats Víctor Ruiz, Rukavina ni Jonathan dos Santos.
Si els groguets compleixen el tràmit i es classifiquen per a la fase de grups de l'Europa League, coneixeran els seus rivals en el sorteig que se celebrarà demà a partir de les 13.00 h, en el qual estaran enquadrats al bombo 1.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Jaume Costa, Adrián Marín, Musacchio, Gabriel, Víctor Ruiz.
Migcampistes: Pina, Trigueros, Bruno, Cheryshev, Espinosa, Moi Gómez i Nahuel.
Davanters: Giovani, Vietto i Gerard Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada