Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 24 d’agost del 2014

LA PRÈVIA. Llevant - Vila-real: Desplaçament proper per començar la lliga

La temporada passada, el submarí es va endur
els tres punts de l'estadi llevantinista amb un clar 0-3.
Font: Getty Images
Aquesta nit, a un horari intempestiu com són les 23.00, el Vila-real inicia el seu recorregut en el campionat de lliga de la temporada 2014/2015, en què complirà la seua quinzena temporada a Primera divisió. I ho farà contra el Llevant al Ciutat de València, un camp en què, en les darreres temporades, els groguets han aconseguit, normalment, bons resultats.
Després d'haver jugat dijous a Astanà i d'haver arribat a Vila-real divendres a la matinada, els homes de Marcelino no han tingut gaire temps de descansar ni de preparar de manera exclusiva el partit de hui, però segur que la moral alta que tenen gràcies a la victòria per zero gols a tres a terres kazakhs animarà els groguets a treure forces per intentar aconseguir la victòria.
En les declaracions prèvies al partit, Marcelino ha destacat la seguretat defensiva del Llevant que, a més estrena entrenador, Jose Luís Mendilíbar, un tècnic que sol exigir molta intensitat als seus jugadors, per la qual cosa l'asturià espera un partit igualat i que es decidirà amb un resultat ajustat.
En la convocatòria no hi han entrat, per lesió, ni Hernán Pérez —que segueix amb el procés de recuperació d'un trencament al lligament creuat anterior del genoll dret, que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc fins a octubre o novembre— ni Jokic, a causa d'unes molèsties, també al genoll dret. Per decisió tècnica s'hi han quedat fora, per segon partit consecutiu, homes com Dorado, Jonathan dos Santos i Gerard Moreno, i aquesta vegada també es quedarà sense viatjar el jove Nahuel. Per contra, sí que hi ha entrat, finalment, Gabriel, malgrat les molèsties que va patir dijous a Astanà i que el van obligar a abandonar el camp abans d'hora, però caldrà veure si ix de titular o si serà Víctor Ruiz l'home que acompanyarà Musacchio al centre de la defensa.
Fernández Borbalán, del comité andalús, serà l'encarregat d'arbitrar el matx.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Rukavina, Musacchio, Gabriel, Víctor Ruiz i Jaume Costa.
Migcampistes: Trigueros, Pina, Bruno, Cani, Cheryshev, Espinosa i Moi Gómez.
Davanters: Giovani, Uche i Vietto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada