Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 31 d’agost del 2014

LA PRÈVIA. Vila-real - Barcelona: El submarí buscarà la sorpresa

En el partit de la temporada passada, els blaugranes
van acabar remuntant el matx i enduent-se els tres punts
malgrat el 2-0 inicial. // Foto: GettyImages
Hui, a les 19.00 h., el Vila-real rep al Madrigal el FC Barcelona en el que serà el primer partit de lliga a casa aquesta temporada, després d'haver-se imposat en la jornada inicial per 0-2 al camp del Llevant.
Els de Marcelino arriben al partit pletòrics de moral gràcies als tres punts de la primera jornada i a haver aconseguit la classificació per a la fase de grups de l'Europa League, amb partits en què han oferit bon joc i molts gols. Això sí, el rival de hui és d'un nivell ben diferent, molt més alt que el de Llevant i Astanà.
Des de fa unes temporades, i a causa de les diferències com més va més marcades entre els dos grans i la resta d'equips de Primera, els partits contra Madrid i Barça són, per als altres conjunts de la categoria (amb, potser, l'excepció de l'Atlètic de Madrid), compromisos en què no hi ha res a perdre. És a dir, que pràcticament es pressuposa la derrota i d'aquesta manera, tot aquell resultat diferent al que s'esperava, és positiu. Però el submarí no vol renunciar a res. Tot i que són conscients de la dificultat del matx, Marcelino i els seus jugadors han deixat notar la il·lusió que tenen de fer un bon partit i, per què no, de donar la sorpresa en forma de resultat favorable per als interessos groguets. 
El Barça arriba al Madrigal amb un Messi que sembla que torna a estar en un bon moment de forma, tal com indiquen els seus dos gols el cap de setmana passat contra l'Elx, en la victòria blaugrana per 3-0. També volen lluir-se homes que han arribat aquest estiu, com Rakitic, o nous joves valors, com Munir, que es va estrenar com a golejador també en el partit contra els il·licitans. Per contra, l'equip que ara entrena Luis Enrique vindrà amb una baixa sensible, com és la d'Andrés Iniesta.
Pel que fa a la convocatòria grogueta, la baixa més important és la d'Uche, que pateix una contusió i no ha pogut arribar en condicions per a disputar el partit. Jokic i Hernán Pérez segueixen fora de la llista per lesió, mentre que Dorado i Jonathan dos Santos hauran d'esperar, ja que Marcelino tampoc ha decidit comptar amb ells ni amb Nahuel, que ha anat convocat amb el B.
En un partit que comptarà amb l'arbitratge del madrileny Velasco Carballo, caldrà veure si el submarí sap mantenir el bon joc mostrat en aquests primers partits de temporada contra un dels rivals més durs als quals s'haurà d'enfrontar enguany.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Rukavina, Jaume Costa, Musacchio, Gabriel i Víctor Ruiz.
Migcampistes: Pina, Trigueros, Bruno, Cani, Cheryshev, Espinosa i Moi Gómez.
Davanters: Giovani, Vietto i Gerard Moreno.

1 comentari: