Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 17 d’agost del 2014

Temporada nova, etapa nova

A pocs dies del començament oficial de la temporada per al nostre equip, reactivem aquest blog, La Veu Groga, amb un xicotet canvi d'imatge i amb l'objectiu de consolidar un projecte que no té altre objectiu que el de fer que el Vila-real CF tinga un espai més a la xarxa que informe sobre l'actualitat de l'equip en la nostra llengua.

Tot i que no sempre és fàcil mantenir el blog actualitzat, aquesta temporada intentarem que pugueu trobar de manera periòdica la informació més important del nostre equip, sobretot pel que fa a les cròniques dels partits, més alguna entrada addicional que esperem poder publicar, com ara articles d'opinió, anàlisis de la situació de l'equip, etc.

Us recordem que, a part de seguir-nos directament visitant el blog, al qual hi podeu accedir a través de les adreces laveugroga.blogspot.com i www.laveugroga.tk, també disposem de pàgines a Twitter i Facebook.

I, per suposat, us animem a que, si voleu col·laborar en aquest projecte, us poseu en contacte amb nosaltres per correu electrònic a laveugroga@gmail.com, perquè és gràcies a les aportacions dels aficionats que un blog com aquest pot seguir funcionant.

Esperem poder gaudir d'una gran temporada i que ho poguem contar a La Veu Groga.
Endavant Vila-real!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada