Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 2 de setembre del 2014

Col·laboreu amb Units per l'esperança, veniu al Vila-real - Cèltic!

Entrades per al partit a la venda
per 5, 10 i 15 euros
Encara esteu a temps de comprar les vostres entrades per al partit (dimecres 3 a les 20.45 h) i col·laborar en la lluita contra el càncer infantil. Donem suport a aquesta causa!

Com probablement ja sabreu, la penya Celtic Submarí, en motiu del seu desé aniversari, i en col·laboració amb Aspanion (l'Associació de pares de xiquets amb càncer de la Comunitat Valenciana) i el Vila-real CF, ha organitzat un partit amistós contra el Cèltic FC en què la recaptació de les entrades anirà destinada a obrir una línia d'investigació a l'Hospital La Fe de València sobre el càncer infantil i, en concret, sobre com millorar la qualitat de vida dels xiquets que hagen patit aquesta malaltia, com ara evitar l'esterilitat que pot causar alguns dels tractament pels quals han de passar. Com hem indicat, les entrades, que valen 5 euros als fons, 10 a preferència i 15 a tribuna, es poden adquirir encara a la botiga oficial del club i a l'agència de viatges, a més de poder-se comprar a les taquilles del Madrigal en les hores prèvies al partit.
Cal destacar que també es pot col·laborar en el projecte fent aportacions a través de la fila zero, els detalls i el número de compte de la qual són els següents:

Entitat: La Caixa
Codi compte client (CCC): 2100 8621 13 0200062122
IBAN: ES51 2100 8621 1302 0006 2122
BIC/Codi Swift: CAIXESBBXXX

A més de la recaptació gràcies a les entrades que estan comprant els aficionats i de les aportacions de particulars a la fila zero, diverses entitats i institucions també han decidit col·laborar en la recaptació de fons per al projecte, com ara la fundació Trinidad Alfonso, l'Ajuntament de Vila-real o les mateixes plantilles i els cossos tècnics del primer equip i del filial del Vila-real CF, que han donat 50.000 euros.
De ben segur que, contra el Cèltic, club que, una vegada més, ha demostrat la seua sensibilitat en temes com aquestos i els llaços que els uneixen amb la penya Celtic Submarí i l'entitat grogueta, es veurà un bon espectacle sobre el terreny de joc. Però, més enllà del futbol, aquesta vegada, allò que realment importa és el partit que juguen els xiquets afectats per aquesta malaltia, sobre la qual tota investigació és poca.
És per això que, des de La Veu Groga, també volem animar tota aquella gent que encara no s'ha decidit a adquirir la seua entrada per al partit, a que finalment ho faça i assistisca al Madrigal demà, dimecres 3 de setembre, a les 20.45 h. Si tothom posa el seu granet d'arena, s'aconseguirà que el projecte Units per l'esperança siga un èxit i, des d'ací, esperem que així siga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada