Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 25 de setembre del 2016

LA PRÈVIA. Vila-real - Osasuna: Amb ganes de seguir avançant

Trigueros, un dels homes més destacats del Vila-real en
els darrers partits, en el partit contra els navarresos de
fa tres temporades. // Foto: neogol.com
Després de l'empat al Bernabéu, el Vila-real rep Osasuna al Madrigal, un rival de qualitat clarament inferior als blancs, però no per això és un partit que s'haja de tenir poc en compte ni, encara menys, pensar que ja està guanyat abans d'eixir a la gespa. No hi ha lloc per a les confiances en una lliga com aquesta.
Les dinàmiques en què ambdós equips arriben al matx són ben diferents: mentre que els groguets encara no coneixen la derrota en lliga, amb dues victòries i tres empats, contrària és la situació dels navarresos, que encara no han aconseguit els tres punts en cap dels cinc partits disputats i ocupen el darrer lloc de la classificació amb dos punts, els que han aconseguit amb els empats davant del Màlaga, com a visitants, i amb la visita del Celta al seu estadi. En la darrera jornada, van caure per un gol a dos, al Sadar, contra l'Espanyol.
Escribá ha donat especial importància al fet que els jugadors canvien el xip després de l'eufòria pel bon resultat a Madrid i ha alertat dels perills d'un equip ferit pels mals resultats i que vindrà amb un plantejament defensiu per intentar no deixar que el Vila-real desenvolupe el seu joc amb fluïdesa. El tècnic valencià no ha descartat la possibilitat de fer algun canvi en l'onze, sobretot per donar descans als jugadors que més ho puguen necessitar, però ha deixat clar que, en condicions normals, no farà grans revolucions en les alineacions d'un partit al següent. S'espera, això sí, que els groguets tornen a jugar amb dos puntes, cosa que, probablement, comportaria la titularitat de Pato. Siga com siga, Fran Escribá tindria diverses opcions si volguera introduir més novetats a l'onze ja que, a excepció de Bakambu -que ja entrena amb normalitat però que haurà d'esperar al partit de dijous davant del Steaua en Europa League per tornar a una convocatòria-, compta amb tots els seus efectius disponibles.
Per la seua banda, Osasuna, que no juga al Madrigal des de la temporada 13/14, ja que les dues darreres les ha passat a segona divisió, des d'on ha tornat a primera fa pocs mesos després d'haver quedat sisé en la classificació i haver guanyat el play-off d'ascens, arriba al Madrigal amb diverses baixes, com són les de Javier Flaño, Causic, Tienzo, de las Cuevas, Digard i la del porter Nauzet. Per endur-se alguna cosa positiva de Vila-real, Enrique Martín, entrenador dels navarresos, haurà de confiar en l'encert de Sergio León, davanter arribat de l'Elx aquest estiu, i d'Oriol Riera, que ja va jugar a l'equip roget a primera l'any que va baixar a segona -de fet, va marcar un gran gol en la derrota dels de Pamplona al Madrigal aquella temporada- i que torna a l'equip després d'un pas poc exitós pel Wigan anglés i pel Deportivo.
El partit, que començarà a les 18.30, comptarà amb l'arbitratge del riojà Ocón Arráiz.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo, Bruno, Trigueros, Cheryshev; Sansone i Pato.

Resultats de les temporades anteriors:
13/14: Vila-real 3-1 Osasuna
11/12: Vila-real 1-1 Osasuna
10/11: Vila-real 4-2 Osasuna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada