Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 22 de gener del 2017

Vila-real 0-2 València: Decepció en el derbi

El Vila-real es va trobar amb un resultat en contra
inesperat davant el qual no va saber reaccionar
Desil·lusió entre l'afició grogueta al final del partit entre el seu equip i el València, que va acabar amb una derrota per zero a dos inesperada, en un matx en què els blanc-i-negres van aprofitar accions molt puntuals en el primer temps per posar-se per davant i en què els d'Escribá, malgrat tenir la possessió, no van crear perill fins ben entrat el segon temps, sense arribar a poder lluitar per salvar cap punt.
El partit començava amb el Vila-real com a controlador, però sense tindre una idea de joc en atac. Quan l'equip arribava a línia de tres quarts, els recursos eren mínims. Tant és així que l'única acció destacable del submarí en el primer temps va ser un xut de Pato des de la frontal de l'àrea que va eixir desviat per poc. El porter del València pràcticament no va haver de fer cap acció de mèrit. Els de Voro, per la seua banda, semblaven contents sense haver de patir molt. Munir, amb un xut que va impactar en el lateral de la xarxa, va tenir l'única acció destacable abans que el seu equip s'avançara. Corria el minut 35 quan Nani se n'anava de Mario per la banda dreta i feia una bona assistència perquè el jove Carlos Soler, avançant-se a Bruno, creuara el baló per posar el seu equip per davant. Gerro d'aigua freda per a un Vila-real que, tot i que havia fet poc en atac, tampoc havia vist que el València poguera complicar-li les coses. Però de fet, la situació encara empitjoraria. Pocs minuts abans del descans, Asenjo tardà massa en allunyar amb els peus un baló que havia rebut de la defensa i Santi Mina, que va anar a presionar, va acabar robant-li'l i marcant el segon a porteria buida.
El Vila-real es trobava amb un resultat molt advers sense realment meréixer-ho, tot i que en la faceta ofensiva els groguets havien mostrat un bagatge novament molt pobre, com ja venia succeint en alguns dels darrers partits. En la segona part, calia una actitud totalment diferent si es volia, com a mínim, marcar un gol que posara l'equip dins del matx. Res més lluny de la realitat, els d'Escribá pràcticament no van xafar l'àrea rival en els primers quinze minuts de la segona part, i l'actitud per moments era preocupant, mentre que el València es conformava amb no patir massa i ho aprofitava per a eixir al contraatac amb perill. Va ser només a partir del minut 60 quan el submarí va trobar un joc més fluït, però encara així, les ocasions van ser escasses: es poden resumir amb un xut de Mario que rebutjà Alves i un de Pato que s'estavellà al pal. Un bagatge pobre si es volia rescatar algun punt amb un resultat de zero a dos en contra.
Malgrat la derrota, el Vila-real acaba la primera volta amb 31 punts, en la sisena plaça, que donaria accés als play-offs d'Europa League, dos punts per damunt del seté, l'Athletic, i a quatre de Reial Societat i Atlètic de Madrid, que ocupen la cinquena i quarta posició respectivament.

Fitxa tècnica:
19a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 17.615 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Soriano (Castillejo, 60'), Dos Santos (Santos Borré, 82'); Pato i Sansone.
València: Diego Alves; Joao Cancelo, Garay, Mangala, Gayá; Parejo, Enzo Pérez, Carlos Soler (Mario Suárez, 77'), Munir (Montoya, 86'), Santi Mina (Zaza, 80') i Nani.

Gols: 0-1 (35') Carlos Soler. 0-2 (42') Santi Mina.

Àrbitre: González González (c. castellanolleonés). Targetes grogues: Víctor Ruiz, Jaume Costa; Enzo Pérez i Garay.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada