Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 28 de gener del 2017

Vila-real 2-0 Granada: Retrobament amb la victòria

Álvaro i Bruno, protagonistes del partit amb els gols
que han donat la victòria. // Foto: villarrealcf.es
En un partit en què els groguets van ser superiors a un Granada molt fluix, tot i que en certes fases del matx es va seguir notant falta de fluïdesa en atac, els d'Escribá es van acabar imposant per dos gols a zero al conjunt nassarita, amb dianes de Bruno i Álvaro, per sumar la primera victòria de 2017.
L'equip que entrena Lucas Alcaraz demostrà el perquè de la seua situació en la classificació, en què ara és darrer, ja que va crear molt poc de perill en el primer temps. El Vila-real, sense desplegar un joc espectacular, tingué diverses ocasions clares, sobretot per mitjà de Sansone, que seria l'únic punta, amb Soriano per darrere, ocupant així la seua posició natural. L'ex del Sassuolo va vore com li anul·laven un gol per fora de joc després de rematar de cap al fons de la xarxa una centrada des de l'esquerra en què, efectivament, estava lleugerament avançat. També va tindre una situació clara amb un mà a mà amb Ochoa en què s'esperà massa i, finalment, el seu xut acabà a córner després que un defensa del conjunt nassarita arribara a temps per desviar-lo. L'italogermà també es va trobar amb el travesser en un llançament de falta. Malgrat tindre ocasions, el Vila-real practicava un joc planer i en algunes fases s'evidenciava la manca d'alternatives en atac dels darrers partits, però mereixia marcar. Finalment, el gol arribava pocs minuts abans del descans, en una jugada d'estratègia: José Ángel centrava el baló a l'àrea i Álvaro assistia Bruno perquè el d'Artana empentara el baló i aconseguira obrir el marcador.
Aquest gol donava calma al submarí, que va poder encarar la segona part amb més tranquil·litat. La situació seria bastant semblant a la del primer temps, amb els d'Escribá controlant el joc tot i no passar per damunt del Granada, i els andalusos intentant buscar l'empat molt tímidament. Les ocasions continuarien del costat groguet: Soriano ho provaria i es trobaria amb la resposta d'Ochoa. L'entrada d'Adrián, que debutava en aquesta segona etapa al Vila-real, donaria més presència en atac i finalment arribaria el segon gol, novament en una jugada a pilota aturada: Bonera va tocar de cap el baló després d'un córner, Sansone li'l va deixar a Álvaro i aquest el rematà al fons de la xarxa. D'ací al final, el Vila-real, amb el partit pràcticament sentenciat, buscaria el tercer i el tindria en dues ocasions en les botes d'Adrián: especialment clara va ser la segona, ja en els darrers minuts, en què es trobà amb el travesser després d'una bonica vaselina. El Granada tindria una bona ocasió per retallar distàncies amb un xut de Kravets, però el pal repel·lí el baló.
Al remat, victòria balsàmica per a un Vila-real que talla així la seua mala ratxa, en un Madrigal en què la megafonia va tornar a ser en valencià.

Fitxa tècnica:
20a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 15.152 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Álvaro, Bonera, José Ángel; Trigueros, Bruno, Dos Santos, Castillejo (Leo Suárez, 79'); Soriano (Adrián, 62') i Sansone (Rodrigo, 86').
Granada: Ochoa; Foulquier, Saunier (Kravets, 73'), Ingasson, Silva, Cuenca; Aly (Atzili, 80'), Samper, Hongla; Adrián Ramos i Ponce (Boga, 59').

Gols: 1-0 (42') Bruno. 2-0 (72') Álvaro.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (c. català). Targetes grogues: Álvaro, Soriano, José Ángel; Samper i Silva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada