Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 24 de febrer del 2017

Roma 0-1 Vila-real: Adéu a Europa amb el cap alt

Santos Borré, molt actiu, va marcar l'únic gol del matx i va
disposar de diverses ocasions clares. // Foto: villarrealcf.es
Després del contundent zero a quatre a favor de la Roma en l'anada, el Vila-real es presentava al partit de tornada a l'Olímpic virtualment eliminat, però amb la intenció, almenys, de netejar la imatge mostrada al Madrigal i d'acabar la competició dignament, i així va ser. Els groguets es van imposar per zero a un i només la falta d'encert va privar els d'Escribá d'haver-se apropat més als italians en el global de l'eliminatòria.
Tot i eixir amb un onze plagat de suplents, o amb homes amb poc de ritme de competició, com era el cas de Soldado, que per fi debutava en partit oficial aquesta temporada, el submarí va dominar el partit davant d'una Roma fluixa, també amb alguns suplents, que va viure de la renda del partit d'anada. Als pocs minuts de començar, Soriano va avisar amb un remat al travesser després d'una centrada de Rodrigo, però en la segona jugada d'atac dels groguets, al quart d'hora del partit, Vermaelen va deixar el baló mort a l'àrea després d'una centrada de Soldado des de la dreta i Borré, molt atent, va aprofitar l'errada de l'exdefensa del Barça per enviar el baló al fons de la xarxa. Zero a u que, al final, ja no es mouria, però les ocasions hi serien. Un fort xut de Rodrigo des de la frontal de l'àrea que Alisson envià a córner, un altre de Soriano que també rebutjà el porter brasiler dels italians o diverses centrades que no van trobar rematador van ser algunes de les altres accions de perill de què el Vila-real va disposar en el primer temps i que, d'haver-ne convertit alguna, haurien pogut posar en perill l'eliminatòria per a una Roma pràcticament inoperant.
En el segon temps, els de Spalletti van reaccionar tímidament amb una fase en què van recuperar el control del matx i van provar de posar en problemes un Andrés Fernández que va intervindre bé les poques vegades en què ho va haver de fer, com en un cop de cap suau de Perotti que atrapà sense problemes o en un xut del mateix ex del Sevilla que va rebutjar. Les oportunitats més clares, però, van ser, de nou, per a un Vila-real que movia bé el baló però tal volta li va faltar un pèl de claredat en atac. Santos Borré, amb un xut fort però massa centrat a passada d'un Soldado molt actiu, va fer que Alisson haguera d'enviar el baló a córner de nou, i ja en la recta final, el colombià es va topar dues vegades més amb dues grans intervencions del porter rival que, sens dubte, va ser el millor del seu equip.
Malgrat el bon partit, el Vila-real acabà així el seu camí en aquesta edició de l'Europa League ja que, sens dubte, la dolorosa derrota del partit d'anada ja ho havia deixat pràcticament tot sentenciat.

Fitxa tècnica:
Tornada dels setzens de final de l'Europa League, temporada 2016/2017.
Stadio Olimpico, Roma. 19.495 espectadors.

Roma: Alisson: Vermaelen, Manolas (Rüdiger, 46'); Juan Jesús; Bruno Peres (Fazio, 83'), Paredes, De Rossi (Nainggolan, 75'), Mario Rui; Perotti, El Shaarawy i Totti.
Vila-real: Andrés Fernández; Rukavina, Álvaro, Bonera, José Ángel; Rodrigo, Bruno (Dos Santos, 76'), Soriano, Cheryshev (Bakambu, 72'); Soldado (Adrián, 65') i Santos Borré.

Gols: 0-1 (15') Santos Borré.

Àrbitre: Felix Zwayer, alemany. Targetes grogues: Rodrigo. Targetes roges: Rüdiger (80') per doble groga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada