Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 13 de març del 2017

Celta 0-1 Vila-real: Un colp fou suficient

Un gol de Soldado i la solidesa dels groguets van bastar
per endur-se els tres punts de Vigo. // Foto: villarrealcf.es
Nova victòria del Vila-real, que ja en suma quatre ens els darrers cinc partits de lliga i tres seguides com a visitant, aquesta vegada en un camp complicat com Balaídos i per la mínima, gràcies a un gol de Soldado just abans del descans. Els groguets, que es van mostrar molt sòlids en defensa, van veure com el Celta, en el segon temps, tingué el control però apenes va crear ocasions clares.
Els gallecs van eixir un poc més posats en el partit, amb un parell de balons llargs perillosos en els primers compassos i, a més, quan s'havien jugat poc més de cinc minuts, van reclamar targeta roja per a Soldado per una duríssima entrada del valencià a Marcelo Díaz, que prèviament també havia entrat amb força al davanter groguet, però l'àrbitre només li va mostrar la groga. Rossi, en una acció en què se'n va anar de Mario i Víctor Ruiz per xutar i trobar-se amb la intervenció d'Andrés Fernández, que va rebutjar el baló, va tindre la primera ocasió clara del seu equip que, al remat, seria l'únic xut entre els tres pals del Celta durant el partit. Així, durant la primera mitja hora, els dos equips es van repartir el domini i cap dels dos aconseguia imposar el seu joc amb claredat. Els de Berizzo, amb una molt bona pressió en l'eixida de baló del submarí, no deixaven que el Vila-real combinara amb comoditat ni creara ocasions, fins que passats els primers trenta minuts, els groguets van començar a apropar-se amb perill. Primer, Soldado no va poder rematar per centímetres una bona centrada de Bruno des de l'esquerra ja que Roncaglia hi va arribar abans. Després, Soriano va aprofitar una bona passada de Trigueros per rematar però Sergio va rebutjar el primer xut amb els peus i el segon intent de l'italoalemany, massa fluix, el va poder blocar. Quan semblava que s'arribaria al descans amb el resultat inicial, amb els d'Escribá havent recuperat un poc de terreny, va arribar el primer i únic gol del partit. Una falta centrada a l'àrea per Dos Santos la va prolongar Musacchio de cap i Soldado, pràcticament sense voler, va acabar enviant el baló a la xarxa després que li rebotara, més que rematar-lo voluntàriament. Manera immillorable d'acabar el primer temps per al submarí.
En el segon temps, el Celta va gaudir de molta possessió i va dur la iniciativa, però això no es va traduir en situacions de perill. Mallo va reclamar penal per una acció amb Soriano que l'àrbitre no interpretà com a tal, com tampoc va ser el cas en unes clares mans de Roncaglia dins de l'àrea davant de Sansone ja en la recta final. Entremig, Berizzo va posar tota l'artilleria, però ni Aspas ni Beauvue van ser el revulsiu esperat davant d'un Vila-real sòlid i segur enrere a qui li va faltar un poc més d'empenta per eixir a la contra amb velocitat i buscar la sentència, però el marcador ja no es va moure.
Amb esta victòria, el submarí es col·loca cinqué i supera la Reial Societat pel gol average, després de la derrota dels donostiarres davant l'Athletic que fa que els bilbaïns seguisquen setens, quatre punts per darrere, mentre que la quarta plaça, en mans de l'Atlètic de Madrid, continua a quatre punts.
 
Fitxa tècnica:
27a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
Balaídos, Vigo. 16.651 espectadors.

Celta: Sergio; Hugo Mallo, Roncaglia, Sergi Gómez (Wass, 81'), Planas; Marcelo Díaz, Radoja (Aspas, 68'), Jozabed; Hjulsager (Beauvue, 58'), Bongonda i Rossi.
Vila-real: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Dos Santos, Soriano (Rodrigo, 88'); Soldado (Sansone, 70') i Bakambu (Castillejo, 81').

Gols: 0-1 (44') Soldado.

Àrbitre: Melero López (c. andalús). Targetes grogues: Hugo Mallo, Planas, Aspas, Bongonda; Soldado, Andrés Fernández, Jaume Costa, Dos Santos i Musacchio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada