Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 18 de març del 2017

Las Palmas 1-0 Vila-real: Frenada en sec

L'empenta grogueta en el segon temps no va ser suficient
per salvar cap punt. // Foto: villarrealcf.es
No va poder ser. El Vila-real va veure tallada anit la seua ratxa de set partits de lliga seguits puntuant fora de casa amb una derrota per la mínima a Las Palmas, en un matx marcat per l'expulsió de Víctor Ruiz poc abans del minut 20 que va fer que fóra molt difícil sobreposar-se al gol que havia aconseguit Boateng anteriorment, tot i que, sobretot en la segona part, els groguets ho van intentar i van estar prop d'aconseguir l'empat.
I això que les primeres sensacions foren bones, ja que el Vila-real, que va eixir amb un esquema diferent a l'habitual amb un únic punta, Sansone, a causa de la lesió d'última hora de Soldado i que Bakambu no estava en plenitud de condicions, va ser clarament superior en els primers compassos i va apropar-se amb perill a la porteria de Lizoain. En canvi, va ser Las Palmas, en el seu primer apropament a l'àrea, qui va marcar el primer i únic gol del partit, mitjançant una centrada de Castellano que Boateng, tot sol, va rematar de cap al fons de la xarxa. El gol va descentrar el submarí, que va vore com les coses encara se li posaven més complicades uns minuts després amb una errada molt greu de Musacchio, una passada enrere de l'argentí que cedia el baló directament a Boateng i Víctor Ruiz, venut, el va fer caure quan era l'últim home i va vore la consegüent targeta roja. La resta de la primera part va ser dura per als d'Escribá, que va introduir Álvaro per Castillejo per restablir l'ordre defensiu. L'equip va saber aguantar l'u a zero fins al descans, tot i que Las Palmas va anar a buscar un segon gol que va evitar Andrés Fernández amb diverses intervencions de mèrit. Els groguets no aconseguien desfer-se del domini dels canaris i si intentaven eixir a l'atac, Sansone, l'únic punta, es trobava pràcticament sol i sense opcions de crear jugada.
En la segona part, però, els groguets, ahir de negre, van eixir amb una altra cara. Tot i la inferioritat numèrica, el Vila-real, atrevit, va intentar dur el pes del partit i per moments ho va aconseguir, tot i que, evidentment, Las Palmas aprofitava els espais en defensa per eixir a la contra amb perill. Trigueros amb un xut de falta, tot i que llunyà, va obligar Lizoain a enviar el baló a córner, igual que en un xut de Sansone des de la frontal de l'àrea. Ja en la recta final, Bakambu va tindre l'empat, però massa forçat, el seu remat de primeres se'n va anar alt.
Al final, derrota per la mínima d'un Vila-real batallador malgrat l'expulsió de Víctor Ruiz, però el gol de Boateng en els primers minuts i la inferioritat numèrica durant 70 minuts van acabar pesant massa. Els groguets, però, continuaran cinquens, després de les derrotes de Reial Societat i Athletic Club, amb la qual cosa no veuen, ara per ara, amenaçada la seua plaça d'Europa League, però la quarta plaça, que dona accés a la Champions, s'allunyaria un poc més si l'Atlètic de Madrid aconsegueix sumar en el seu partit davant del Sevilla.

Fitxa tècnica:
28a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
Estadio de Gran Canaria, Las Palmas. 18.717 espectadors.

Las Palmas: Lizoain; David Simón, Lemos, Bigas, Dani Castellano; Vicente Gómez, Roque Mesa, Viera, Mateo (Momo, 58'); Tana (Halilovic, 81') i Boateng (Jesé, 72').
Vila-real: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno; Dos Santos, Soriano (Bakambu, 82'), Castillejo (Álvaro, 23'); Sansone (Santos Borré, 66').

Gols: 1-0 (10') Boateng.

Àrbitre: Vicandi Garrido (c. basc). Targetes grogues: Sansone, Jaume Costa; Viera, Lemos, Lizoain. Targetes roges: Víctor Ruiz (19').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada