Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 12 de març del 2017

LA PRÈVIA. Celta - Vila-real: A seguir sumant fora

Bakambu tractarà de tornar a trobar porta davant del
Celta, com ja va fer en la primera volta.
El Vila-real seguirà lluitant per les seues aspiracions europees en el partit que esta vesprada l'enfrontarà al Celta a Balaídos. Els gallecs, tot i tenir un nivell similar al dels groguets, es troben en la zona mitja de la taula, deu punts per baix del submarí, però no volen renunciar tampoc a les seues opcions.
Els d'Escribá volen allargar el seu bon moment, després d'haver guanyat quatre dels darrers cinc partits, per seguir amb pas ferm i sumar un bon resultat en la seua lluita per l'Europa League o mantindre unes mínimes opcions d'aspirar a la quarta plaça. La victòria de l'Atlètic de Madrid anit contra el Granada fa que els de Simeone es distancien momentàniament a set punts, per la qual cosa una victòria grogueta seria necessària si no es vol que les possibilitats d'assolir el play-off de Champions siguen encara menys. Al mateix temps, però, els d'Escribá es posarien cinquens si guanyen, empatats amb la Reial Societat, després que els donostiarres hagen perdut el derbi basc davant l'Athletic que, al seu torn, es posa tan sols un punt per darrere del submarí a falta del resultat de Balaídos.
Per al partit, el tècnic valencià segueix sense poder comptar, a part d'Asenjo, ni amb Adrián ni amb Cheryshev, que continuen arrossegant problemes per sobrecàrregues. Per contra, Soldado i Álvaro, que van acabar el partit davant l'Espanyol amb molèsties, han entrat en la convocatòria finalment, tot i que no apunten a l'onze inicial. Bonera i José Ángel s'hi han quedat fora per decisió tècnica.
Per la seua part, el Celta arriba al partit amb només dos dies de descans després d'haver jugat dijous l'anada dels huitens de final de l'Europa League, en què es va imposar a casa per dos gols a un als russos del Krasnodar, cosa que fa pensar que Berizzo inclourà diverses rotacions respecte a l'alineació del partit europeu. L'exgroguet Giuseppe Rossi té números per ser titular, en detriment d'homes com Aspas o Guidetti.
El matx, que començarà a les 18.30, comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Melero López.

Convocatòria:
Porters: Andrés Fernández i Barbosa.
Defenses: Mario, Rukavina, Jaume Costa, Musacchio, Víctor Ruiz i Álvaro.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Rodrigo, Dos Santos, Castillejo i Soriano.
Davanters: Sansone, Bakambu, Soldado i Santos Borré.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Dos Santos, Soriano; Sansone i Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Celta 0-0 Vila-real
14/15: Celta 1-3 Vila-real
13/14: Celta 0-0 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada