Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 31 de març del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - Eibar: Comença la recta final

D'imposar-se a l'Eibar, els groguets podrien descartar
un rival per les places europees. // Foto: radiovila-real.es
Després de la darrera pausa pel futbol de seleccions de la temporada, i amb tan sols deu partits de lliga per acabar el curs futbolístic, es pot dir que arriba l'hora de la veritat per a tots els equips, especialment per a aquells que encara lluiten per un objectiu concret en aquesta recta final, com és el cas del Vila-real.
Els d'Escribá, cinquens, estan en una bona posició a l'hora d'assegurar-se una plaça d'Europa League, tot i que tampoc la tenen assegurada ni de bon tros. Però els més optimistes fins i tot no descarten lluitar la quarta plaça, malgrat la derrota de l'última jornada a Las Palmas que, sumada a la victòria de l'Atlètic de Madrid, equip que l'ocupa ara per ara, fa que els de Simeone estiguen, de moment, set punts per damunt del submarí. És, per tant, un objectiu molt complicat, però si els groguets aconseguiren deixar-se molts pocs punts dels últims 30 que hi ha en joc, podria presentar-se l'oportunitat d'apropar-se a aquest lloc que donaria accés a la prèvia de la Champions League. I per a això, han de començar guanyant l'Eibar, que arriba al Madrigal amb la permanència assegurada un any més i fins i tot amb la intenció de lluitar per objectius més ambiciosos: els bascos, huitens, estan set punts per darrere dels groguets i a només tres de la setena plaça que, sempre i quan el Barça guanye la final de la Copa del Rei, també donaria accés a les rondes prèvies de l'Europa League.
A banda de les baixes d'Asenjo i Cheryshev, per lesió, i de Víctor Ruiz per sanció, Escribá comptarà amb pràcticament tots els efectius, tot i que Musacchio i Dos Santos, que no han entrenat amb l'equip durant aquesta pausa per haver estat convocats amb les seues seleccions, podrien quedar-se en la banqueta, substituint-los Bonera i Castillejo respectivament. Per la resta, l'entrenador valencià alinearà, amb tota probabilitat, l'onze de gal·la, amb Soldado i Bakambu en punta d'atac.
Pel que fa a l'equip armer, el seu tècnic, José Luis Mendilibar, compta també amb un parell de baixes, en concret les de Nano i Fran Rico, però la columna vertebral de l'equip, amb l'exgroguet Lejeune en defensa i homes com Pedro León, Adrián o Sergi Enrich en la zona d'atac, saltarà a la gespa de l'Estadi de la Ceràmica amb la intenció de jugar com ho fa habitualment per buscar els tres punts i tallar la ratxa de quatre partits sense guanyar, amb tres empats i una derrota.
El partit, que començarà al poc habitual horari de les 13.00, comptarà amb l'arbitratge del riojà Ocón Arraiz.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Álvaro, Bonera, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Soriano, Castillejo; Soldado i Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 1-1 Eibar
14/15: Vila-real 1-0 Eibar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada