Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 5 d’abril del 2017

Betis 0-1 Vila-real: Per la mínima també val

Adrián va donar els tres punts al Vila-real amb el seu
primer gol de la temporada. // Foto: villarrealcf.es
El Vila-real va sumar una nova victòria fora de casa, la quarta en els últims cinc desplaçaments, i la tercera per zero gols a un, gràcies a un gol d'Adrián després d'una molt bona jugada de José Ángel en l'inici del segon temps. El Betis, empentat per les urgències, va buscar l'empat amb més cor que cap però, finalment, la diana de l'asturià va ser suficient per als groguets.
Escribá va plantejar un onze amb fins a set canvis respecte l'alineació titular del partit davant l'Eibar. Musacchio i Víctor Ruiz, la parella de centrals habitual, tornaven a la titularitat, mentre que José Ángel per Costa, Rodrigo i Dos Santos per Bruno i Trigueros, i Adrián i Sansone per Soldado i Bakambu van ser la resta de novetats, en este cas per donar descans als més habituals pensant en l'exigent partit de divendres davant l'Athletic.
El partit va començar amb ambdós equips buscant la porteria contrària. Primer, va ser Musacchio qui, en una acció providencial, va enviar un baló a córner quan Sanabria, després d'una errada de Víctor Ruiz, va rebre el baló pràcticament sol i estava a punt per afusellar Andrés Fernández. Minuts després, va replicar Sansone amb un xut des de fora de l'àrea que va eixir lleugerament desviat, i també ho provaria des de fora Rubén Castro per al Betis, però es va trobar amb una bona intervenció d'Andrés. L'ocasió més clara del primer temps la tindria de nou Sansone, al quart d'hora, quan va rebre un espectacular baló de Soriano i, en el mà a mà amb Adán, va vore com el porter local reaccionava molt bé per evitar el gol. Aquests primers minuts d'intercanvi de colps van donar pas a una fase del partit amb un joc més planer, i tot i que el Vila-real tenia un major control de la situació, comandat per un gran Rodrigo al centre del camp, no va tornar a crear perill fins poc abans del descans, quan una bona centrada de Dos Santos la va rematar de cap Adrián per vore com el baló eixia fora per poc.
La segona part no va poder tindre un millor inici per als interessos del submarí, i és que en el minut u, en la primera jugada d'atac dels groguets, una gran acció de José Ángel, que va retallar dos contraris amb molta classe, va acabar amb una gran centrada de l'asturià perquè un altre asturià, Adrián López, només haguera d'empentar el baló al fons de la xarxa per aconseguir el primer i únic gol del matx. A partir d'ací, el Betis, necessitat de punts ja que una derrota el podia deixar a només sis punts del descens, i en un ambient enrarit, amb protestes constants de la seua afició, va buscar l'empat amb més cor que cap, ja que va crear poques ocasions clares, mentre que els d'Escribá es defensaven amb ordre i intentaven eixir a la contra tot i que no ho van aconseguir fer amb perill fins a la recta final, cosa que els va fer patir pel marcador ajustat. Al minut 85, Bakambu va poder sentenciar en enviar al pal un mà a mà amb Adán després d'una gran passada de Bruno, que va tindre minuts en el segon temps, igual que el francocongoleny. Els verd-i-blancs van tindre l'empat en l'última jugada del partit, però afortunadament per als interessos groguets, el xut de Ceballos es va estavellar al pal.
Al remat, tres punts que permeten el Vila-real recuperar la cinquena plaça, després de la derrota de la Reial Societat, i que deixen els d'Escribá tan sols un punt per damunt de l'Athletic Club, proper rival del submarí divendres al Madrigal.

Fitxa tècnica:
30a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
Benito Villamarín, Sevilla. 25.477 espectadors.

Betis: Adán; Piccini (Joaquín, 54'), Bruno, Pezzella, Tosca (Donk, 77'), Durmisi; Ceballos, Rubén Pardo, Brasanac (Álex Alegría, 77'); Sanabria i Rubén Castro.
Vila-real: Andrés; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, José Ángel; Rodrigo, Dos Santos, Soriano (Bruno, 67'), Castillejo; Sansone (Bakambu, 63') i Adrián (Jaume Costa, 84').

Gols: 0-1 (46') Adrián.

Àrbitre: Gil Manzano (c. extremeny). Targetes grogues: Brasanac, Durmisi; Víctor Ruiz, Dos Santos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada