Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 4 d’abril del 2017

LA PRÈVIA. Betis - Vila-real: Sense temps per lamentar-se

Castillejo es perfila com a titular tot i que s'esperen
diversos canvis en l'onze inicial. // Foto: EFE
Segon partit dels tres que haurà afrontat el Vila-real en menys d'una setmana. Després de la polèmica derrota davant l'Eibar de dissabte, i abans de rebre un altre rival directe com és l'Athletic, divendres, els groguets, amb la intenció d'aconseguir un bon resultat després de dues derrotes seguides, han viatjat a Sevilla per enfrontar-se a un Betis en la zona mitja baixa de la classificació.
Amb la zona Champions ja molt lluny, a deu punts, els d'Escribá farien bé en no deixar-se anar i centrar-se en assegurar una plaça d'Europa League per la qual, probablement, encara hauran de lluitar molt fins a final de temporada. Després de no sumar cap punt en els últims dos partits, el submarí ha baixat a la sisena posició, però la irregularitat d'alguns rivals, com ara de la Reial Societat, fa que els donostiarres només estiguen un punt per damunt. En canvi, l'Athletic, seté, està ara a tan sols un punt dels de la Plana mentre que l'Eibar, huité, en haver guanyat al Madrigal, també va retallar la distància amb els groguets a només quatre punts. Donada la gran quantitat de partits en pocs dies, i malgrat la importància del de hui, s'espera que Escribá faça alguns canvis respecte l'últim onze, com la tornada de Musacchio i/o de Víctor Ruiz al centre de la defensa, l'entrada de José Ángel al lateral esquerre, de Rodrigo al centre del camp i de Sansone en atac, per donar descans a homes com Costa, Trigueros, Soldado o Bakambu. Rukavina, Asenjo i Cheryshev s'han quedat fora de la convocatòria per lesió, mentre que Bonera no hi ha entrat per decisió tècnica.
Pel que fa al Betis, els de Víctor Sánchez vénen d'encaixar una dolorosa derrota al camp de l'Espanyol per dos a u, quan guanyaven a falta de cinc minuts per al final. Els sevillans estan nou punts per damunt del descens, una distància considerable, però malgrat el bon joc que han oferit en els últims partits, els costa encadenar una ratxa de bons resultats que els instal·le definitivament en una zona més tranquil·la de la classificació. Amb la baixa del central Mandi, els verd-i-blancs confiaran en l'olfacte golejador de Rubén Castro per fer que els tres punts es queden a casa.
El matx, que començarà a les 21.30, comptarà amb l'arbitratge de l'extremeny Gil Manzano, el col·legiat que va xiular el polèmic partit davant del Reial Madrid.

Convocatòria (de 19 jugadors):
Porters: Andrés Fernández i Barbosa.
Defenses: Mario, Jaume Costa, José Ángel, Musacchio, Víctor Ruiz i Álvaro.
Migcampistes: Trigueros, Bruno, Rodrigo, Dos Santos, Soriano i Castillejo.
Davanters: Soldado, Bakambu, Sansone, Adrián i Santos Borré.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Álvaro, José Ángel; Rodrigo, Bruno, Soriano, Castillejo; Sansone i Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Betis 1-1 Vila-real
13/14: Betis 1-0 Vila-real
11/12: Betis 3-1 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada