Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 6 de maig del 2017

LA PRÈVIA. Barcelona - Vila-real: Amb molt a guanyar

Culers i groguets es juguen les seues darreres opcions de
lliga i plaça Champions. // Foto: Vicens Gimenez, El País
Esta vesprada, el Vila-real afronta al Camp Nou el que, segons el seu entrenador, Fran Escribá, és el partit més difícil de la temporada. Els culers, a banda dels jugadors amb què compten i del seu nivell, de sobra conegut, estan obligats a guanyar si volen mantenir alguna opció de guanyar el títol de lliga, però els groguets no aniran a passar l'estona. Tot i que el resultat lògic seria una victòria local, el submarí buscarà sumar per assegurar la plaça d'Europa League i fins i tot, en cas de guanyar, continuaria amb possiblitats matemàtiques d'assolir la quarta plaça.
Els groguets, això sí, compten amb una baixa molt important com és la de Bruno Soriano que, amb una tendinitis rotuliana, malgrat haver forçat fins l'últim moment, no ha arribat en condicions per poder disputar el partit. Cheryshev, Víctor Ruiz i Asenjo també segueixen fora de la llista. Álvaro, amb molèsties, sí que ha entrat en la convocatòria, però no serà fins l'últim moment quan se sabrà si podrà eixir en l'onze o no. Si no fóra el cas, la parella de centrals la formarien Musacchio i Bonera. Escribá ha reconegut que és un partit de dificultat màxima però, encara així, ha deixat clar que l'equip eixirà a la gespa del Camp Nou amb la intenció de guanyar, com ja va fer al Calderón i on ho va acabar aconseguint. L'empat d'anit entre Sevilla i Reial Societat fa que els donostiarres retallen un punt al Vila-real però no els permet superar-lo, mentre que el Sevilla està actualment sis punts per damunt. Una derrota o empat dels groguets deixaria les coses com estaven, o fins i tot podrien perdre una plaça si demà l'Athletic guanya el seu partit. En canvi, una victòria, molt difícil però no impossible, deixaria els d'Escribá a tres punts dels andalusos a falta de dos partits.
El Barça, que eixirà amb tot, amb el seu trio letal, format per Messi, Suárez i Neymar, està actualment primer, empatat a punts amb el Madrid que, això sí, té un partit més pendent, amb la qual cosa, tot allò que no siga aconseguir els tres punts, pràcticament significaria un adéu a la lliga per als de Luis Enrique.
El partit, que començarà a les 18.30, comptarà amb l'arbitratge del murcià Sánchez Martínez.

Convocatòria (de 19 jugadors):
Porters: Andrés Fernández i Barbosa.
Defenses: Mario, Rukavina, Jaume Costa, José Ángel, Musacchio, Álvaro i Bonera.
Migcampistes: Trigueros, Rodrigo, Dos Santos, Soriano i Castillejo.
Davanters: Soldado, Bakambu, Sansone, Adrián i Santos Borré.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Álvaro, Jaume Costa; Trigueros, Rodrigo, Dos Santos, Soriano; Soldado i Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Barcelona 3-0 Vila-real
14/15: Barcelona 3-2 Vila-real
14/15 (Copa): Barcelona 3-1 Vila-real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada